Extra large ferdiiiig
FIDALGO: Castilla klarte ikke å få med seg poeng forrige serierunde, til tross for skåring av Álvaro.

Før Castilla-kamp: Rápido de Bouzas (H)

Real Madrid Castilla som for øyeblikket ligger på tredjeplass, ett poeng bak andreplassen, får besøk av Rápido de Bouzas.

Real Madrid Castilla vs. Club Rápido de Bouzas
Alfredo di Stéfano Stadium
Gruppe 1 – Matchday 18 av 38
Fredag 21.12.2018 kl. 21:00

Castilla, til tross for resultatet, gjorde en fin opptreden i forrige bortekamp mot Coruxo i den 17. serierunden. Fidalgo tok reservene opp i ledelsen, de klarte dog ikke å holde unna presset fra hjemmelaget i andreomgang i det som var en svært spennende kamp hvor begge lag presset fremover. Til tross for tap, finner man seg fortsatt på en tredjeplass i serien. 

Castilla kom godt i gang med en tidlig scoring da Cristo fyrte av et skudd mot keeper som avga en retur, der var Fidalgo på rett sted til rett tid. Castilla var nærme ved flere anledninger å gå til ledelsen igjen, men med litt uflaks ble det omvendt, og det var Coruxo som unngikk poengdeling, Castilla dro derfor hjem uten poeng. 

Motstanderlaget

Rápido de Bouzas ligger nederst på tabellen med 11 poeng mot Castillas 29. Manager Otero tar med seg sitt mannskap i håp om å pynte på statistikken deres, laget står kun med to seire så langt i sesongen og har ingenting å tape. De er også laget som har sluppet inn flest mål i Gruppe 1, noe Castilla-angrepet vil se å utnytte. Laget fra Bouzas kommer fra tap mot Atletico Madrid B på hjemmebane,  der tapte de 0-1 etter en tidlig scoring fra Pinchi. 

Lagoppstilling

I forrige kamp stilte José Manuel Díaz med følgende lagoppstilling;
Real Madrid Castilla: Luca, Dani Fernández, Fran García, Álex, Manu Hernando, Jaume, De Frutos, Fidalgo, Cristo, Seoane and Alberto.
Innbyttere: Dani Gómez, 66', Martín, 79' og Augusto, 79'

Vi antar å se en lik lagoppstilling fredag kveld. 

Hvem håper du å se fra start?

Pmn6