Extra large forlate
SLITER: Aldri før har Isco slitt så mye med å få spilletid i Real Madrid.

Bør Isco forlate klubben?

Flere klubber er interesserte i magikeren fra Málaga, bør han forlate klubben?

Isco er i ferd med å få den tøffeste sesongen i hans karriere. I forkant av denne sesongen var forventningene store da Julen Lopetegui ble ansatt som klubbens nye hovedtrener. Baskeren og Isco har et svært godt forhold, og magikeren sprudlet stort under Lopeteguis ledelse som spansk landslagssjef. Dessverre gikk ikke det kapitlet som forventet, og Lopetegui fikk som kjent sparken etter at Real Madrid ble filleristet og knust på Camp Nou av våre argeste rivaler fra Barcelona.

Inn kom da altså Santiago Solari, og man fikk raskt se at argentineren muligens ikke er Iscos største tilhenger. Han gjentar gang på gang på pressekonferanser at han har sansen for Isco, at han trener godt og at han har klubbens støtte, men faktum er at Isco enda ikke har startet en eneste LaLiga-kamp under Solaris ledelse. Han har kun spilt 314 minutter av totalt 1080 minutter der Solari har ledet mannskapet. Det er svært uheldig for en spiller av hans kaliber, som av mange blir regnet som en av verdens beste spillere.

Når slike situasjoner oppstår, er det alltid mange medier som skal ha mye å si, men at det foreligger interesse fra flere klubber, er det nok ingen tvil om. Manchester City og Pep Guardiola er en klubb som ofte har blitt nevnt i denne sammenhengen, og for undertegnedes del er det en mulig overgang som vil gi mye mening. Guardiola er en unik trener når det gjelder å utvikle spillere, og det sies at han har stor sans for Isco. Spørsmålet er nå; er dette starten på slutten av Iscos Real Madrid-karriere?

Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07