Extra large trof
GLEDER SEG: Sergio Ramos gleder seg til å spille i en ny finale for Real Madrid.

Ramos: – Vi håper at vi kan ta nok et trofé

Sergio Ramos har snakket med pressen i forkant av morgendagens Klubb VM-finale mot Al Ain.

I morgen kveld braker det løs, og nok en gang har Los Blancos muligheten til å ta sølvtøy. Real Madrid er store favoritter i kampen mot et Al Ain-lag som i morgen kommer til å spille sin sjette kamp på 18 dager. I forkant av kampen har vår kaptein pratet med pressen.

Ingen klubb har vunnet denne turneringen tre sesonger på rad, og i morgen har vi en unik mulighet til å klare det. Vi håper vi kan ta med oss trofeet hjem før vi drar på en liten ferie.  Vi ser veldig frem til kampen og har stor respekt for vår motstander. River Plate var favoritter i semifinalen, men de røk og det er et tegn på at klubblogoen alene ikke er nok til å vinne fotballkamper. Vi vet at de har en svenske på topp, og en brasilianer og en egypter på midtbanen, de er alle gode spillere.

Isco

Han er en spiller i troppen vår, og det fine med fotballen er at det alltid er konkurranse om plassene. Forrige sesong spilte Ceballos knapt kamper, men denne sesongen har han fått mye mer tillit. Det forventes mye av Isco, men i en klubb som Real Madrid er det vanskeligere å få spilletid enn det er i andre klubber.

Mourinho

Jeg bestemmer ikke hvem som er vår trener. Som kaptein velger man ikke hvem som er trener. Mourinho gir deg mye i form av markedsverdi, men vi må respektere vår trener og det er Solari. Jeg vil ikke bli involvert i noe mer prat om denne saken.
Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07