Extra large 0 001
MATCHVINNER: Dani Gomez ble matchvinner for Real Madrid Castilla, etter å ha kombinert fint med Cristo Gonzalez.

Castilla-referat: Rápido de Bouzas (H)

Castilla avsluttet fotballåret 2018 for sin del med en sterk 2-1-seier over Rápido de Bouzas.

Real Madrid Castilla 2-1 Rápido de Bouzas
Estadio Alfredo di Stefano, Madrid
Segunda División B I, runde 18
Fredag 21. desember, kl. 21

Real Madrid Castilla kickstartet den 18. runden i Segunda División B I fredag kveld hjemme mot Rápido de Bouzas. Laget fra Galicia har hatt en tung sesong, og lå på bunnen av tabellen før kampen mot ungguttene fra Madrid. Før kampen mot Castilla kom de fra et 0-1-tap mot Atletico B. Real Madrid Castilla har ligget på toppen av tabellen hele sesongen, men kom fra forrige serierunde med tap mot Coruxo.

Real Madrid Castilla XI: Luca, López, Fran García, De la Fuente, Manu Hernando, Jaume (Martín, 46'), De Frutos (Zabarte, 88'), Fidalgo, Dani Gómez (Seoane, 86'), Cristo, Alberto.

Bakpå fra start

Rapido de Bouzas åpnet kampen best, og allerede i det 2. spilleminutt gikk de opp i ledelsen. Manglende kommunikasjon og dårlig samarbeid i Castilla-forsvaret førte til at Javi Sánchez på Rapido de Bouzas kom alene gjennom en-mot-en med Luca og ga gjestene ledelsen. Som mange ganger tidligere denne sesongen kom Castilla bakfra fra start, og måtte jage etter en utligning. Ungguttene kom til mange sjanser etter hvert som kampen utspilte seg, men mål ble det ikke i første omgang for Castilla.

Nydelig frispark

De hvite fra Madrid presset på i andre omgang. I det 57. spilleminutt fikk Castilla frispark 25 meter fra mål. Martín Calderón hadde kommet inn for Jaume i pausen, og skulle ta frisparket. Det løste han på en nydelig måte, og skøyt frisparket opp i hjørnet bak en sjanseløs keeper. Et nydelig frisparkmål, som førte til utligning og tente en gnist i Castilla-laget som hadde lyst til å avslutte året med en seier. Castilla presset på, og mye av spillet befant seg på dette tidspunktet på motstanderens banehalvdel, som prøvde å forsvare seg til et uavgjort-resultat. Alberto traff tverrliggeren, men i det 77. spilleminutt kom endelig det avgjørende målet for Castilla. Cristo og Dani Gomez kombinerte fint utenfor 16-meteren og sistnevnte satte balle helt fortjent i mål. Ingen flere mål ble scoret i kampen, og Castilla vant kampen 2-1. Ungguttene ligger for øyeblikket på 2. plass på tabellen, ett poeng bak serieleder Ponferradina med en kamp mindre spilt.