Extra large luka modric
FANTASTISK ÅR: Dette året kunne ikke ha blitt særlig bedre for Luka Modric.

Spillerkommentarer: Al-Ain (N)

Spillerne møtte pressen etter å ha blitt det første laget som vant Klubb VM tre sesonger på rad.

Real Madrid leverte i går en fantastisk kamp, og slo til slutt Al-Ain komfortabelt 4-1 i Klubb VM-finalen. Dette Real Madrid-laget kommer til å gå i historiebøkene som et av de beste generasjonene Los Blancos noen gang har hatt, og de har nå altså vunnet Champions League og Klubb VM tre sesonger på rad. Etter kampen var spillerne naturligvis i ekstase over å ha løftet nok et trofé.

Luka Modric

Det er en viktig trofé for oss. Vi ville ende 2018 på en god måte, og denne triumfen gir oss noe å bygge videre på i høstsesongen. Vi var fokuserte fra første spark på ballen og vi står igjen nå som det eneste laget som har vunnet denne turneringen tre sesonger på rad. Jeg liker denne turneringen, det var gøy å spille.
Det har vært et uforglemmelig år for meg. Det har vært helt perfekt og jeg kunne ikke ha drømt om noe mer. Vi vant Champions League, jeg gjorde det godt med Kroatia i VM og nå har vi nok en gang vunnet et trofé for Real Madrid.
Karim sentret til meg, og jeg bestemte meg for å forsøke på et skudd. Forrige sesong scoret jeg ikke i denne turneringen, men denne gangen satt den. Jeg håper det kommer mer, men det viktigste for meg er å gjøre jobben enklere for mine lagkamerater.

Thibaut Courtois

Vi spilte bra og vant kampen. Jeg er stolt over å være en del av dette vinnerlaget. Vi spilte to gode kamper i Klubb VM, og jeg håper vi kan ta det med oss videre til Copa del Rey, LaLiga og Champions League.
Jeg syns ikke vi har spilt dårlig den siste tiden. Vi har holdt nullen mange ganger og forhåpentligvis kan vi fortsette i samme spor. Jeg har stor respekt for Keylor Navas. Han har vunnet tre Champions League-titler på rad med Real Madrid, men i en sånn klubb er det stor konkurranse om plassene. Det er alltid kjipt å sitte på benken, men han jobber godt og er profesjonell.

Álvaro Odriozola

Lukten av seier er ubeskrivelig, og det er derfor man velger å komme til en klubb som Real Madrid. Vi har skrevet historie, men det stopper ikke der, vi ønsker å vinne mer. Jeg er stolt over å få være en del av dette laget.
I Real Madrid er det obligatorisk å vinne alle turneringene.  Eneste måten man kan være i stand til det er å jobbe hardt på trening. Man kan ikke stille spørsmålstegn vedrørende kvalitetene i denne stallen.

Sergio Reguilón

Jeg har drømt om å vinne dette trofeet. Dette er en stor tittel å ta i fotball, og det er en stor glede å ha denne som mitt første trofé i Real Madrid-trøyen. Det å få være en del av denne spillergruppen er det beste som kan skje enhver fotballspiller. Jeg glemmer aldri faren min som har vært ved min side fra dag én. Nå kan vi feire dette sammen.
Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07