Extra large hva skjer
UTLÅN: Den ukrainske målvakten er for tiden på utlån hos Leganés.

Hva skjer med Andriy Lunin?

Den unge ukrainske målvakten sliter med å få spilletid i Leganés.

Real Madrid foretok seg to signeringer på målvaktplassen i sommer. Først og fremst ble Thibaut Courtois hentet inn fra Chelsea, og han har gått rett inn på laget og gjør sine saker meget bra. I tillegg til Courtois, hentet Real Madrid også et av de største keepertalentene, Andriy Lunin. Planen med denne overgangen, var at han i sesong én skulle lånes ut til en annen LaLiga-klubb. Deretter skulle han returnere til Madrid for å bli reservekeeper bak Thibaut Courtois, men ting har dessverre ikke gått helt etter planen.

Real Madrid klarte å slå Manchester United og Manchester City i kampen om 19-åringen. Kort tid etter at han kom til klubben, ble det klart at Leganés og Rayo Vallecano var to aktuelle klubber som han kunne bli lånt ut til. Etter en stund valgte klubben å låne han ut til Leganés, i håp om at han ville utkonkurrere Iván Cuéllar, men slik har det altså ikke blitt. Han har blitt valgt som Copa del Rey-keeper, men i LaLiga har han kun fått starte én kamp, til tross for at han har levert glimrende de gangene han har spilt.

De høye herrene i Madrid skal visstnok være ganske bekymret over situasjonen Lunin har havnet i, da det i prinsippet er et meningsløst utlån, siden han knapt får spille. Slik ting ser ut nå, kan det hende han må gjøre seg klar til nok et utlån neste sesong, da enkelte i Real Madrid-styret synes det er for risikabelt å ha en så urutinert keeper som reserve allerede fra neste sesong.

Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07