Extra large brahim
FØRSTE: Real Madrids første januar-signering er like rundt hjørnet.

Nysignering like rundt hjørnet

Real Madrid nærmer seg enighet med Manchester City angående en Brahim Díaz-overgang.

Brahim Díaz kommer etter all sannsynlighet til å bli Real Madrids første signering i januar. Spanjolen, som er født i Málaga, har vært i Manchester City siden han var 14 år, og blir sett på som en av de mest talentfulle spillerne Spania per dags dato. Pep Guardiola har ved flere anledninger uttalt at City ønsker å beholde unggutten, men han har vært fast bestemt på at han ønsker å forlate England.

Díaz har kun vært på banen ved fire anledninger for Manchester City denne sesongen, men det er naturlig med tanke på alle kvalitetsspillerne Manchester-klubben har i stallen for øyeblikket. Han er en teknisk spiller med et lavt tyngdepunkt, som trives best i rollen bak spissen, men kan også spille sentralt på midtbanen eller i begge kantposisjonene.

Det som er verdt å nevne med denne overgangen er at kontrakten hans går ut til sommeren, noe som betyr at man kunne fått han gratis da. Likevel har Real Madrid valgt å legge inn et bud, slik at han kan komme til Madrid i januar. Real Madrid ga først et bud på 10 millioner euro, mens City ville ha €20M, og nå ser det ut som at begge partene har møtt hverandre i midten. Skal man tro MARCA, er klubbene enige om en overgang for 15 millioner euro pluss tilleggsklausuler.

Det kommer ikke til å bli særlig enklere for han å få spilletid i Madrid, men han tilføyer seg i listen sammen med Asensio, Vinícius og Rodrygo blant  de unge spillerne som kommer til å være en del av klubbens fremtid. Det ser også ut som at han kommer til å bli registrert i troppen, og flere kilder rapporterer at Real Madrid heller ikke ønsker å låne han ut.

Pmn6