Extra large llorenteito
GOD FORM: Marcos Llorente var Real Madrids beste spiller i desember.

Skadeoppdatering: Marcos Llorente

2019 har så vidt startet og nok en gang har en Real Madrid-spiller blitt rammet av skade.

I det som har vært en veldig tøff sesong for Real Madrid-supportere, vil mange si at et av få høydepunkter har vært prestasjonene til Marcos Llorente. Midtbanespilleren startet sin første kamp for sesongen i Champions League mot Roma. Deretter fikk han tillit av Solari i åtte strake kamper fra start, noe som ble kronet med at han ble kåret til månedens spiller i desember. Real Madrid har dessverre slitt stort med skader, og allerede på første dag av det nye året, ble det bekreftet at Llorente har pådratt seg en skade.

Real Madrid skriver følgende i sin pressemelding:

Etter tester utført av vår medisinske apparat på Marcos Llorente, har han blitt diagnotisert med en andregradsskade i venstre lår. Hans progresjon vil kontinuerlig følges.

Noen få nettsider melder at han vil holdes ute av spill i mellom 10 til 15 dager, mens MARCA melder at skaden er alvorligere enn det, og at han vil holdes ute av spill i opptil flere uker. Dette er dårlige nyheter for spanjolen som har spilt seg rett inn i laget til Solari, men de gode nyhetene er at Casemiro er tilbake og klar for å vinne tilbake sin plass i laget.

Pmn6