Extra large rm
2019: Årets første kamp er mot Villarreal, og Solari melder at stemningen i troppen er bra.

Solari før kamp: Villarreal (B)

Årets første kamp står for tur, og i den anledning snakket Santiago Solari med pressen.

Kampen

Vi ønsker å gjøre en seriøs og engasjert prestasjon, med mye energi. Det er en vanskelig dato, men serien stopper ikke på grunn av ferie. Jeg har sett på litt statistikk, og vi vil prøve å endre den. Lagene konkurrerer på like vilkår, og vi vil prøve å spille på vårt beste, til tross for at vi bare har trent noen få dager. 

Villarreal

Vi må få til en solid prestasjon med mye energi. Det er veldig viktig at vi spiller med rytme, og at vi forvandler den rytmen til energi og aggressivitet, både defensivt og i angrep. Villarreal vil prøve å snu situasjonen. De har nylig byttet trener og er alltid en vanskelig motstander på deres hjemmebane. Det er samme lag, men de har endret stil og system.

 Nyttår

Jeg vil gjerne ønske alle et godt nyttår og et år som er fullt av god helse. Vi er veldig glade for å gå inn i 2019 siden vi har mange alternativer, og vi vil konkurrere om alt som alltid. Det er viktig at alle spillerne er involvert og giret på å være med i disse turneringene.

 Kampen for tre turneringer

Fotball er tøft, og hver dag må du gå ut med det ønske. Alt kan skje i fotball. Du kan alltid snakke om spillerne et lag ikke har eller har, men kamper spilles hver uke og hvert kamp er en mulighet til å vise at man er forberedt på å få til alt. Konkurransen er spennende, den er åpen for magi, og den er aldri lukket. De som konkurrerer er ikke redde for noe. Vi går inn i ligaen, cupen og Champions League med mye spenning.

Lagånd

For meg virker alle glade, ikke bare akkurat nå, de har vært det hele tiden. Det var viktig for alle å avslutte året med en tittel. Det var symbolsk å fullføre en seierskrets som de startet. Nå er det opp til oss å starte året med ydmykhet som er nødvendig for å konkurrere i disse tre turneringene.


Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07