Extra large llorente
SKADET: Den store formspilleren Marcos Llorente har pådratt seg en skade og vil være ute i 2-4 uker. Vil det påvirke Los Blancos?

Ukens oddstips: LaLiga runde 17

LaLiga er endelig tilbake etter en alt for lang pause!

Det ble to av to spill inn i forrige runde av ukens oddstips da Real Madrid beseiret Kashima Antlers. Et spill til 2,45 i odds og et til 1,68 gikk inn uten problemer. Vi håper å fortsette suksessen også i år. Real Madrid har reist til Villareal og skal bryne seg på den gule ubåten. Villareal har blant annet byttet trener, mens Real Madrid mangler den store formspilleren Marcos Llorente. Her er ukens oddstips:

Spill nummer 1(4 units)
Villareal- Real Madrid
B og begge lag scorer
@ 2,80

Lavt vektet spill. Villareal er et av ligaens dårligste hjemmelag, mens Real Madrid har slitt på bortebane denne sesongen. Den gule ubåten har byttet trener, noe som kan gi motivasjon til spillerne. Real Madrid må vinne for å henge med i teten og vi tror at Solari sine menn kommer til å gi alt for å vinne denne vanskelige bortekampen. Fin odds.

Spill nummer 2(6 units)
Real Madrid- Real Sociedad
H og begge lag scorer
@ 2,40

Dette spillet er vektet tyngre. Real Madrid tar i mot et sprudlende Sociedad-lag på søndag. Los Blancos har vært sterke på hjemmebane, mens Sociedad er et av ligaens beste bortelag og har scoret 11 mål på sine 9 bortekamper denne sesongen. Willian José mot Gareth Bale. Real Madrid bør vinne sine neste to kamper for å kunne utfordre ligalederne. Fin odds.

Oddsen er levert av vår samarbeidspartner FANSBET!

Pmn6