Extra large soooollllari
SKUFFET: Santiago Solari var skuffet over resultatet mot Villarreal i årets første kamp torsdag kveld.

Solari etter kamp: Villarreal (B)

Treneren har snakket med pressen etter det skuffende tapet i årets første kamp.

Los Blancos avga to poeng borte mot Villarreal torsdag kveld, og er nå sju poeng bak ligaleder Barcelona etter snart halvspilt sesong. Likevel klarte den argentinske treneren å glede seg over spesielt en ting etter kampslutt på El Madrigal; måten Isco spilte på etter at han kom inn for skadede Gareth Bale til den andre omgangen. 

Om Bale/Isco

Bale måtte gå av grunnet en overbelastning og kunne dessverre ikke fortsette. Det gledet meg derimot hvordan Isco spilte da han kom innpå. Jeg er veldig fornøyd med prestasjonene hans og han hadde en god andre omgang. 

Mange stusset da Luka Modric ble tatt av til fordel for Federico Valverde midtveis i den andre omgangen. På pressekonferansen etter kampen avslørte Solari grunnen for at han tok av den kroatiske teknikeren. Han har nemlig slitt med influensa en periode, og var ikke i stand til å fullføre kampen torsdag kveld. 

Den argentinske treneren begynte deretter å analysere kampen og måten den utviklet seg på. 

Jeg tror ikke det var mangel på kontroll som skyldtes måten vi spilte på. Det var heller mer et tilfelle av at vi ikke straffet motstanderen nok og da ble det sånn det ble. Vi hadde to klare muligheter til å score det tredje målet på sjansene til Lucas Vazquez og Marcelo. Det ble vanskelig for oss da Bale måtte gå av, for han gir oss så mye. Vi hadde seieren i våre hender, og skulle definitivt ha klart å avgjøre kampen til vår fordel. 

Til tross for det sure tapet, har Solari og hans mannskap ikke tid til å deppe over det skuffende resultatet. På søndag er det nemlig en gyllen mulighet til å slå tilbake igjen når Real Sociedad gjester Santiago Bernabéu. 

Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07