Extra large ferdig
POENGDELING: Flere av spillerne uttrykte frustrasjon og skuffelse etter årets første kamp i La Liga.

Spillerkommentarer: Villarreal (B)

Real Madrid måtte nøye seg med poengdeling i årets første kamp.

Los Blancos avga to poeng borte mot Villarreal torsdag kveld, og er nå sju poeng bak ligaleder Barcelona etter snart halvspilt sesong. I pressesonen møtte Carvajal, Courtois og Lucas for å si noen ord. 

Dani Carvajal

Vi hadde flere store muligheter til å drepe av kampen i andre omgang, men slik endte det ikke. Vi trengte virkelig full pott for å holde oss i gullkampen. Nå er vi nødt til å gjøre som vi alltid gjør, fokusere på neste kamp og jobbe enda hardere, vi må også hente flere poeng. Estadio de la Cerámica er ikke et lett sted å komme å spille. Vi er skuffet, mest fordi vi kontrollerte store deler av kampen, det svir skikkelig. 
Vi visste at de kom til å angripe og dermed ville forsvarsrekken gi oss rom. Før kampen ble blåst av hadde vi to massive sjanser til å drepe av kampen, dette klarte vi ikke og dermed står vi her nå uten full pott. 

Thibaut Courtois

Vi hadde problemer i forsvarsrekken vår, og dette gjorde baklengsmålet mulig. Vi hadde ballen mest, vi kontrollerte store deler av kampen og var mer i deres boks enn vår. Nå er vi nødt til å fokusere på søndagen og virkelig jobbe hardt. Vi må vinne. Vi har trent godt i løpet av de siste dagene og vi var klare for denne kampen. Vi fikk en dårlig start med et tidlig baklengsmål, men vi klarte å komme tilbake i kampen. Vi klarte dog ikke å drepe av kampen i sluttminuttene, og der gikk vi glipp av tre poeng. 

Lucas Vasquez

Vi drar hjem frustrerte da dette var en kamp vi virkelig ville vinne. Vi lot kampen glippe med et øyeblikk av mangel på konsentrasjon. Kampen gikk akkurat slik vi ville i sluttminuttene, vi kontrollerte kampen godt. De klarte å utligne sent og vi hadde ikke nok tid til å skåre nok et mål. Denne kampen gir oss en bismak og frustrasjon, vi skulle hatt alle tre poengene. Vi slet med å stå i mot presset i andre omgang, derfor ble vi dypere ned på egen banehalvdel, noe som ga dem sjansen til å skåre. 
Basert på denne klubbens historie fortjener vi folkets tro på oss. Vi kommer til å gi vårt aller beste, akkurat slik vi gjør hvert eneste år. Vi har nok en kamp på søndag, og vi er skal gjøre nettopp dette da. 
Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07