Extra large ppp
GOD AVSLUTNING: Castilla avsluttet 2018 med et fremragende comeback i forrige serierunde.

Før Castilla-kamp: Pontevedra (B)

Serierunde 18 endte med seier for de unge og lovende. Nå står Pontevedra på motsatt banehalvdel og årets første kamp for Castilla står for tur.

Pontevedra vs Real Madrid Castilla
Estadio Municipal de Pasarón
Gruppe 1 – Matchday 19 av 38
Søndag 06.01.2019 kl. 18:30

Les også: Castilla-referat: Rápido de Bouzas (H)

Motstanderlaget har hatt en god sesong så langt, og står med hele 29 poeng etter 18 spilte kamper. Pontevedra som sto med fem strake seire før serierunde 18, hvor de i forrige serierunde gikk på et tap på bortebane mot Atletico Madrid B. Pontevedra er et av lagene i best form de siste fem kampene i Gruppe 1. 

Toppskårerne
Vår egen mann, Cristo Gonzalez står med 9 nettkjenninger så langt denne sesongen og 21-åringen har tidvis vist flere gode kvaliteter både foran mål og i pasningsspillet sitt. Cristo som i forrige sesong produserte 11 skåringer for de hvitkledde, er allerede godt på vei til å overgå fjorårets prestasjon. Mikel Arruabarrena (Pontevedra) er mannen som skal skape problemer for Castilla-forsvaret. Den 35 år gamle spissen står med 5 mål denne sesongen og er motstanderlagets toppskårer. 

Tabellen
Real Madrid Castilla har prestert godt fremover på banen denne sesongen og er det laget som skårer mest i Gruppe 1. Forsvarsrekken derimot, har tidvis vært ustabil og mangel på konsentrasjon på slutten av kampene har vært en problemstilling hittil i sesongen da de hvitkledde har opptil flere ganger sluppet inn flere mål og avgitt poeng i sluttminuttene. På toppen av tabellen ligger Fuenlabrada og Ponferradina med 33 poeng hver, etterfulgt er de hvitkledde med ett poeng bak. Pustende i nakken står Leonesa (30 poeng) og motstanderlaget Pontevedra (29 poeng). 

Lagoppstilling
I forrige seriekamp stilte de hvite fra Madrid med følgende lagoppstilling;
- Real Madrid Castilla XI: Luca, López, Fran García, De la Fuente, Manu Hernando, Jaume (Martín, 46'), De Frutos (Zabarte, 88'), Fidalgo, Dani Gómez (Seoane, 86'), Cristo, Alberto.

Det har vært få endringer fra kamp til kamp og vi antar å se en nogenlunde lik lagoppstilling i den kommende kampen mot Pontevedra. 

Hvem tror du stikker av med seieren?

Pmn6