Extra large 0 01
TØFT PROGRAM: Real Madrid er inne i et tøft kampprogram for tiden, og skal spille flere kamper hver uke fremover.

Solari før kamp: Real Sociedad (H)

Santiago Solari snakket med pressen i forkant av søndagens kamp mot Real Sociedad.

Tøft kampprogram

Vi har en veldig travel måned foran oss, fordi vi nå har en kamp en gang hver tredje dag. Det viktigste er at vi holder energinivået oppe i kampene og at vi begynner å ønske de skadede spillerne velkommen. Det er også viktig at vi ikke plukker opp flere skader.
Fotballspillere er ikke maskiner. Det er tøft når du må spille en kamp hver tredje dag, og vi må være klar for det og gå ut og konkurrere. Det viktigste i ligaen er at vi fortsetter å klatre opp på tabellen. Vi har klatret opp fra niende til fjerdeplass og må fortsette å lukke gapet fordi det er kamp helt til slutten. Det er i situasjoner med motgang karakteren din skinner gjennom. La Liga-sesongen blir en kamp helt til slutten. 

Real Sociedad

Jeg forventer å se et attraktivt lag, med individuelle talenter, og de er et angripende lag. De har nylig fått ny trener, og det kan alltid bety en endring i spillestil og system. Noe som ikke er endret er spillerne i troppen og vi vet at de har kvalitet fremover og at de er et godt angrepslag. 

Marcelo

Han har hatt en tøff første halvdel av sesongen etter å ha vært igjennom tre muskelskader. Han har gradvis bygget seg opp. Vi har siden da vært med i VM for klubblag og hatt juleferie. Han har gradvis fått fart på sakene igjen. Det er viktig at han ikke drar på seg flere skader, fordi han er en sentral spiller for klubben og dette laget, og vi må passe på ham. 

Minske forspranget

Vårt mål er å fortsette å klatre opp på tabellen etter det som var en tøff start. Vi har steget fra niende til fjerde og vi har fortsatt noen poeng bak. Vi må gå ut der og kjempe, møte utfordringene og vanskelige situasjoner, det er det en vinnende ånd handler om. Det er akkurat det vi har gjort frem til nå, og vi er fornøyd med hvordan vi gjør det. 

Forskjellige prestasjoner i ulike turneringer

Vår tilnærming til alle turneringene involverer alltid å gå ut med mye energi og gjennomføre fokuserte forestillinger. Når det er sagt, motstanderen og deres tilnærming er alltid forskjellige og spillerne ikke er maskiner. Hver kamp innebærer at vi må han en ny tilnærming. Ingen er involvert i flere konkurranser og har hatt mindre pause enn oss denne sesongen. 
Spillerne gir alt og er fullt engasjert. [Gareth] Bale spilte hele den andre omgangen i Vigo med en hoven ankel. Karim [Benzema] er en av de mest sjenerøse spillerne jeg noensinne har kommet over. Lucas [Vázquez] [Dani] Carvajal har et enormt hjerte. [Luka] Modric hadde feber og 39 ° C, men likevel spilte han mot Villarreal. Det kan ikke være noen tvil om spillernes engasjement for skjorten.

Villarreal

Det er naturen til denne ligaen, hvert lag og hver kamp er tøffe. Vi er en av de mest attraktive og konkurransedyktige ligaene i verden. Vårt mål er å fortsette å kutte gapet øverst. Vi produserte en god første omgang mot Villarreal, men til slutt endte det med ett poeng.

Bale

Vi tror at det er bare en mindre og at det ikke er noe å være bekymret for. Han vil gjennomgå tester i dag, og vi vet mer da. Vi håper at han er tilbake og involvert snart.

Startere

Hvert medlem av troppen kan spille til enhver tid. Det er noen spillere som har en forhistorie og troféskap fullt av triumfer. Vi har også mange unge spillere som må få flere minutter for å få en høyere stjerne. Jeg har en gruppe med etablerte og meriterte spillere, og i tillegg noen unge.

Iscos posisjon

Jeg tror at Isco er en spiller med så mye kvalitet at han kan operere hvor som helst på banen. Noen ganger handler det ikke om å gjøre forskjellen med tempo, men heller ved å bruke kvalitet, kreativitet og teknikk. Hver spiller har sine egne egenskaper.

Hva synes du om det Solari sa på pressekonferansen?

Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07