Extra large brahim
IVRIG: Brahim Díaz fortalte pressen at han var svært ivrig etter å spille for verdens beste klubb.

Brahim Díaz: - Jeg er ivrig etter å spille

Real Madrids nysignering ble presentert som Real Madrid-spiller på Santiago Bernabéu i formiddag.

Real Madrid gjorde sin første signering i 2019 da den spanske midtbanespilleren Brahim Díaz ble klar for klubben i går. 19-åringen ble klar for Los Blancos etter flere år i Manchester City, hvor midtbanespilleren var en del både ungdomsavdelingen og førstelaget. Noe av grunnen til Brahims ønske om å dra fra Manchester City er mangelen på spilletid han fikk under Pep Guardiola, og bytte til Real Madrid skal visstnok sikre han flere minutter på banen. Brahim beskrives som en driblesterk og klok midtbanespiller, som kan bekle en rolle like bak spissen like godt som han bekler en rolle ute på kantene. Han har også spilt enkelte kamper som spiss for Manchester Citys juniorlag. I dag ble den lovende unggutten presentert med draktnummer 21 i Real Madrid. 

Les også: OFFISIELT: Brahim Díaz til Real Madrid

I følge MARCA skal overgangssummen være på om lag 17 millioner euro. Flere storklubber i Europa har vært interessert i den spanske unggutten, men det var altså til slutt Real Madrid som klarte å sikre seg underskriften til Brahim Díaz. Han signerte i dag en kontrakt som strekker seg fram til 2025. I dag formiddag ble Brahim også offisielt presentert som Real Madrid-spiller på Santiago Bernabéu. Han startet den store dagen i presidentboksen på Santiago Bernabéu der både Florentino Pérez og Brahim Díaz selv fikk si noen ord. Deretter satte Real Madrids nysignering for første gang sine ben på Santiago Bernabéu-gressmatta ikledd Real Madrid-drakt. Deretter gikk turen videre til presserommet, og det var en ivrig Brahim Díaz som svarte på spørsmål om Manchester City, konkurransen i laget og Real Madrids nåværende situasjon. Også Real Madrid-legenden Emilio Butragueño var til stede på pressekonferansen, og han ønsket Brahim lykke til og gratulerte ham med den store dagen.  

Det er en veldig spesiell dag for meg og min familie. Det er en unik og uforglemmelig dag. Jeg er veldig fornøyd, og ivrig etter å begynne å spille kamper. Jeg er tilgjengelig for treneren, jeg er ivrig etter å komme i gang og sulten etter å spille, men treneren bestemmer. Vi har store spillere i verdensklasse, alle mine lagkamerater er fantastiske, og jeg er veldig glad. 

Signeringen

Jeg tenkte meg ikke om to ganger da de fortalte meg om muligheten til å komme hit. De tre mulighetene jeg hadde var alle å spille for Real Madrid. Jeg vil være suksessfull her, spille en viktig rolle, og bidra til laget.

Manchester City

Jeg er takknemlig til Manchester City fordi de satte pris på meg, men jeg er veldig fornøyd i den beste klubben i verden, og jeg ønsker å spille en viktig rolle her. Jeg har veldig lyst til å komme i gang. 
Som spiller må du definere meg. Det er et unikt og lykkelig øyeblikk, og jeg ønsker å gi mitt beste for laget. Jeg kommer med intensjonen om å være tilgjengelig for trener, som er han som bestemmer. Jeg må være klar, jobbe hardt, og med ydmykhet. 
Real Madrid er det beste laget i verden, det er en drøm for enhver spiller å spille i Real Madrid, og muligheten kommer bare én gang. Da må du ta den og utnytte den. 

Målsetninger 

Jeg har kommet hit, og jeg er veldig lykkelig i den beste klubben i verden. Jeg vil gi alt jeg har med hardt arbeid og sult, og da vil minuttene komme. Sjansen til å spille er fortjent ved å jobbe hardt, og jeg vil forsøke å gjøre mitt beste. Klubben er toppen, og alle spillere må gi sitt beste. Vi prøver å vinne titler, og det er derfor jeg har kommet hit. 

Posisjonen

Jeg er tilgjengelig for treneren, og jeg er komfortabel i hvilken som helst posisjon hvor treneren sier at jeg skal spille. Jeg liker ikke å definere meg selv som spiller. Isco og Asensio er to store spillere, jeg vil holde dem nære meg, og jeg vil lære av dem. Jeg er en sulten spiller, og ivrig etter å spille. 
Jeg er klar og villig til å starte med trening og møte mine kolleger. Det er en flott garderobe med store stjerner, og man må lære av dem. Jeg er klar, og minuttene vil komme litt etter litt. 

Situasjonen i Real Madrid

Situasjonen i Real Madrid er at de har vunnet tre Champions League på rad, og fire på fem år. Du burde ikke tvile på disse spillerne fordi de er verdensklasse, og jeg skal prøve å hjelpe laget så mye jeg kan.  

Butragueño: 

Det er en glede å hilse på deg, og ønske deg velkommen til ditt nye hjem. Du har oppfylt din drøm. Ditt talent og din entusiasme for å komme hit var viktig for at du i dag er Real Madrid-spiller. Det er en stor utfordring, kravene er høye, men vi er overbevist om at du er klar for det, og at mye suksess venter deg. Gratulerer, og lykke til.
Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07