Extra large 0 2
FORSTERKNINGER: Solari ville ikke diskutere overgangspolitikken til klubben med pressen.

Solari før kamp: Leganés (H)

Santiago Solari snakket med pressen dagen før den første Copa del Rey-kampen mot byrival Leganés.

Real Madrid har åpnet året på nesten verst mulig vis. Uavgjort mot Villarreal ble følgt opp med hjemmetap mot Real Sociedad. Nå venter Leganes i Copa del Rey, og det er virkelig på tide å reise kjerringa. Byrival Leganes ligger for øyeblikket på 16. plass på La Liga-tabellen og kommer fra sist serierunde med 0-1-tap mot Espanyol. På veien til åttedelsfinale mot Real Madrid i Copa del Rey slo de ut Rayo Vallecano med 3-2 sammenlagt. For øvrig var det Leganes som sendte Los Blancos ut av Copa del Rey i kvartfinalene i fjor. Santiago Solari snakket om mye forskjellig på pressekonferansen, og svarte blant annet på spørsmål om nysignerte Brahim Diaz kommer til å få spilletid. 

Copa del Rey

Cupen er like viktig som enhver annen turnering. Det er veldig hyggelig å spille i cupen og vi vil gå ut å prøve å gå for seieren fra første minutt. Vi må ha bryteren slått på mot Leganes, spesielt i åpningsfasen, og vi må være mer avgjørende i den siste tredjedelen.
Vi må gjøre en lignende prestasjon som vi gjorde mot Melilla. Leganés er veldig solid og meget godt organisert. Vi må være slått på, spesielt i de defensive overgangene når de kontrer, og være nøyaktige i angrep for å dra nytte av sjansene vi skaper. Vi går ut for å vinne hver kamp, for å prøve å vinne Copa del Rey.

Modrics uttalelser

Han er en veldig elegant spiller både på og utenfor banen. Vi er alle Real Madrid, og vi tar alle ansvaret fordi vi alle spiller sammen. Alt blir løst sammen: spillere, teknikere, fans. Vi gjør vårt beste for å forbedre oss og vi er enige at vi må være mer fokuserte i begynnelsen for å unngå feil, og også være mer nøyaktige i angrep.

Vil Brahim debutere?

Han var god på trening og er glad for å være hos Real Madrid. Hans valgte et bra draktnummer. Om han spiller i morgen, vil avhenge av den administrative delen.

Den dårlige statistikken

Tallene er hva de er, og vi må jobbe for å forbedre dem. Det å score et mål er den vanskeligste delen av fotball, og vi vil jobbe for å forbedre det. Cristo er en Castilla-spiller, og vi prøver å få spillere til å ta steget fra Castilla til profesjonell fotball. Mange spillere har debutert i år.

VAR

VAR er avhengig av at reglene er klare. Hvis de er klare, og de blir brukt i samme type handlinger og beslutninger, gjør det lettere for alle å forstå: spillere, presse og fans. Det vil ta tid å perfeksjonere det. For øvrig klaget vi ikke, vi forsvarte oss selv og det er en legitim rett.

Kampkrav

Vi prøver å sette all vår innsats og energi inn i hver kamp. Det er mange kamper i løpet av året, og hver turnering har sin egen karakteristikk. Vi går for denne cup-tittelen, akkurat som i alle turneringer.

Solaris jobb som trener

Det er en fantastisk jobb, og å jobbe hos Real Madrid, hvor som helst i klubben, det er fantastisk, en ære og et privilegium fordi det er klubben jeg elsker. Jeg ser det samme engasjementet hos alle ansatte. 

Forsterkninger

Det er ikke opp til meg å forklare klubbens overgangspolitikk. Vi er hvem vi er og vi arbeider for å forbedre oss hver dag.

Hva synes du om uttalelsene til Santiago Solari? Er han rett mann til å klare å snu den dårlige trenden som aldri stopper?

Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07