Extra large  1am0918 h
KRISE: Real Madrid har slitt enormt defensivt den siste tiden. Det er på tide at to av verdens beste stoppere viser hva dem er laget av.

Ukens oddstips: Copa del Rey og LaLiga runde 19

Real Madrid møter to tøffe motstandere i Leganés og Real Betis denne uken.

Real Madrid skulle ha punktert kampen mot Villareal da Lucas Vasquez kom alene med keeper midtveis i andre omgang, men spanjolen valgte å avslutte selv, i stedet for å spille til Benzema som hadde satt inn 1-3. Villareal kom tilbake og Cazorla satte inn 2-2, dermed ble det spill ut på Real Madrid vinner og begge lagene scorer. I kampen mot Sociedad misbrukte Los Blancos enorme muligheter, ble snytt for straffe og Lucas ble utvist, og dermed ble det spill ut der også. Vi håper Real Madrid øker effektiviteten i kveldens kamp mot Leganés. Her er ukens tips:

Spill nummer 1(7 units)
Real Madrid-Leganés
Begge lag scorer
Odds: 1,86

Real Madrid sliter med å vinne kamper og har slitt enormt defensivt de to siste sesongene. Brahim  Diaz har blitt hentet inn og det er ventet at unggutten får sin debut i kveldens oppgjør. Vi tror at Real Madrid kommer til å snu den dårlige perioden, og at det blir mål til begge lag. Fin odds.

Spill nummer 2(9 units)
Real Madrid-Leganés
Over 5,5 hjørnespark i 2. omgang
Odds: 2,00


Tungt vektet spill. To i odds på over 5,5 hjørnespark i andre omgang er en gavepakke. Hvis Los Blancos ikke leder til pause så kommer de helhvite til å sette inn et enorm press, noe som vil resultere i mange hjørnespark. Det ble 14 hjørnespark i kampen mot Sociedad, der Los Vikingos hadde 10 av disse. En potensiell gullgruve!

Spill nummer 3(5 units)
Real Betis- Real Madrid
Begge lag scorer og over 2,5 mål i kampen
Odds: 1,83

Det er duket for en kanonkamp på søndag når Real Madrid gjester Real Betis. Laget fra Sevilla er kjent for å spille underholdende fotball og vi har troen på mange mål i oppgjøret. Sanabria mot Benzema. Junior Firpo mot Marcelo og William Carvalho mot Casemiro. En kamp å glede seg til!

Oddsen er levert av FANSBET

Pmn6