Extra large skadeee
SKADET: Thibaut Courtois er den siste i rekken av Real Madrid-spillere som må belage seg på en periode på sidelinjen.

Skadeoppdatering: Thibaut Courtois

Thibaut Courtois føyer seg inn i rekken av skadde Real Madrid-spillere.

Real Madrid har startet nyåret med å gå på to poengtap i La Liga, og laget har enda ikke vunnet en kamp i 2019. En annen ting som har preget Real Madrids januar måned så langt er skadeproblemene. Los Blancos slet med skader på nøkkelspillere gjennom hele høsten, men da vinteren slo inn begynte ting å se lysere ut for de regjerende europamesterne. Nå er Toni Kroos, Mariano Díaz, Marco Asensio, Marcos Llorente, Javi Sánchez og Gareth Bale ute med skade i en periode hvor kampene kommer på rekke og rad de kommende ukene. Nå har også Real Madrids keeperstjerne Thibaut Courtois føyd seg inn på listen over skadde Real Madrid-spillere.

Les også: Skadekrise for Real Madrid

Real Madrid har sluppet følgende pressemelding angående Courtois' skade: 

Etter tester utført på vår spiller Thibaut Courtois av Real Madrids medisinske apparat, har han blitt diagnosert med en grad 1 skade i venstre ilical muskel. Spillerens situasjon vil følges kontinuerlig. 

Selv om det er uklart når Thibaut Courtois har pådratt seg denne skaden virker det ikke som den vil holde belgieren ute av spill i særlig langt tid. Den langstrakte keeperen har spilt seg inn som fast førstekeeper for Real Madrid denne sesongen, både i Champions League og La Liga. MARCA meldte i dag at Courtois vil være ute med denne muskelskaden i hoften i om lag ti dager, og at målet vil være å være spilleklar til La Liga-kampen mot Sevilla 19. januar. Courtois' skade betyr også at Keylor Navas vil få prøve seg mellom stengene de kommende ukene, og det vil være svært godt å se costaricaneren tilbake i aksjon i en Real Madrid-trøye. 

Ánimo Courtois!

Pmn6