Extra large solllari
FORNØYD: Santiago Solari var fornøyd med mye etter kampslutt onsdag kveld.

Solari etter kamp: Leganés (H)

Trener Santiago Solari snakket med pressen kort tid etter at 3-0-seieren mot Leganés var et faktum.

På pressekonferansen ble kampen som sikret Los Blancos et meget godt utgangspunkt før returoppgjøret, diskutert. Samtidig var han også full av lovord om en av banens beste, Vinicius Jr. 

Vinicius Jr. 

Han er kun 18 år, og det er viktig for ham å fortsette som han gjør. Vi er veldig fornøyd med hvordan han presterer for tiden. Han er modig, og evnen til å runde motspillere på måten han gjør er viktig i moderne fotball. Målet han scoret viser den utsøkte teknikken han innehar, og måten han er i stand til å sette forsvarerne i ubalanse. Vi håper at han fortsetter å vokse både individuelt og på det kollektive plan.

Muskelskader

Forklaringen på dette er en generell ting. Dette er spillere som konkurrerer på det høyeste nivået, og som spiller hver uke enten det er for klubb- eller landslag. Skader, selv når så mange kommer på en gang, er en del av det å konkurrere på dette nivået. Det var ikke så mange kamper for 15 år siden. 

Keylor Navas 

Han var veldig god og er en stor spiller. Keylor har definitivt min respekt for det han har oppnådd i sin karriere, måten han spiller på nå og hans fremtid. Han vil fortsette å være en viktig spiller. 

Laget mot Real Betis

Jeg kan ikke fortelle startoppstillingen her og nå, fordi jeg ikke er helt sikker på den enda og det avhenger av en rekke ting. Nå må vi hvile og restituere. Laget har tilpasset seg til 4-3-3, men det er mulig vi spiller i andre systemer også. 

Isco 

Det er 24 spillere i troppen. Og en ikke fullt så hyggelig del av jobben min er å bestemme hvem som spiller. 

Det lave oppmøte på Bernabéu

Real Madrid har flere hundre millioner supportere rundt om i verden. Ikke alle kan komme på stadion. Real Madrid er det største varemerket i fotballen, og det er alltid folk som ser på. Vi føler alltid at de er med oss. 


Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07