Extra large odrio 1
COPA DEL REY: Et reservepreget Real Madrid gjorde jobben hjemme mot Leganés, og sikret et godt utgangspunkt.

Spillerkommentarer: Leganés (H)

Flere av spillerne møtte pressen etter 3-0 seieren mot Leganés, se hva de hadde å si.

Les også: Real Madrid 3-0 Leganés

Álvaro Odriozola

Du kan ikke engang forestille deg – vi er veldig fornøyde med å ha sikret en god start i cupen og, ikke minst, startet prosessen med et godt løp. Vi vil at ting skal gå bedre mer enn noen andre. VI er nødt til å holde sammen, spillerne, fansen, det er fortsatt Januar, vi har en lang vei å gå til slutten av sesongen og vi kommer til å gi alt vi kan. 

Hva syntes du om prestasjonen til Vinícius Júnior i dag? 

Vinícius er fantastisk både av og på banen. Han har upåklagelig kvalitet i spillet sitt. Han blir bedt om å jobbe hardt, og han har vært brilliant. Vi som lag er veldig fornøyd med han. 

Straffesituasjon

Jeg driblet med ballen inn i motstanderens boks og følte et bein bakfra, i den farten jeg bevegede meg i, var det nok til å se meg på bakken. Slik jeg ser det, er det en klar straffe. Bare minuttene før var det en lik situasjon hvor motstanderen ikke var på ball, det var kontakt og dommeren kunne godt ha blåst der også. Det har vært mye snakk om dommere de siste dagene, men ingen dommer er ute etter å ødelegge for et lag. 
Vi er Real Madrid og kan derfor ikke komme med unnskyldninger. Alt vi kan gjøre er å jobbe hardt for å snu hele situasjonen rundt. Er det en ting denne klubben har lært meg, er det at unnskyldninger betyr ingenting. Alle visste at det var straffe her om dagen, det ble ikke gitt, jeg liker ikke å tenke alt for mye på disse tingene, Real Madrid må heve seg over disse avgjørelsene og andre unnskyldninger. Nå er vi nødt til å jobbe hardt for å snu situasjonen. 

Nacho Fernandez 

Det er et godt resultat, ikke bare på grunn av målene, men også fordi vi holder vårt eget bur rent. Vi vet at vi ikke kan være tilfreds med ett godt resultat. I fjor hadde vi et godt utgangspunkt mot Leganes, men de slo tilbake neste runde. 
I 2. omgang dominerte vi kampen og motstanderen kunne ikke skape problemer for oss. Det samme gjelder også majoriteten av 1. omgang, selv om de kom nære en skåring et par ganger, men det skjer nesten alltid da motstanderen vil aldri gjøre det enkelt for deg. 

Selvtillit i laget

Vi har hatt to kamper hvor ting ikke har fungert og gått som vi ville, i LaLiga har resultatene vært dårlig. Vi jobber hardt igjennom hele uken, og når helgen kommer og resultatet ikke gjenspeiles i det harde arbeidet, er det skuffelse innad i laget. Vi har prestert godt her i dag, og mye av frustrasjonen kunne merkes på matten i dag. Vi trenger en god rekke med seire og form for å finne igjen selvtilliten, vi håper i dag var en av mange på veien.  

Spørsmål: Vinícius Júnior

Jeg har sagt det for lenge siden. Hvis Vinícius fortsetter det harde arbeidet og ombringer seg med mennesker som støtter han og gir han selvtillit, som man trenger for å bære vekten av å spille i en klubb som Real Madrid, så har han en lys fremtid. Lagkameratene hans vil kjempe til slutten og han viser at han allerede er en stor spiller.

Sergio Reguilón

Fansen viser støtte og løfter hele laget, dette er veldig fint. I dag var det god atmosfære og det er alt vi ønsker. Et av tidligere problem har vært å skåre mål, det klarte vi i dag. Avslutninger på mål og det det siste lille ekstra foran motstanderens bur er veldig kritisk i mange kamper. Jeg trodde også at det skulle bli blåst av straffespark, men vi skal slutte å snakke om dommeravgjørelser og heller rette blikket fremover. Neste kamp er mot Real Betis, og er svært viktig. 

Unge spillere

Det er ikke et spørsmål jeg kan svare på. De som velges ut til å spille må bidra så mye som mulig og fra der kommer resultatene. Det er manageren som bestemmer. Vinícius jobber hardt hver eneste dag, han er ydmyk og vi håper han blir hos oss i lang tid fremover. 

Cristo González

Det har vært en spennende dag, det å spille for Real Madrid er en utfordring for enhver fotballspiller og noe alle vil oppnå. Jeg er svært takknemlig for spillerne og trenerne jeg har rundt meg. Sesongen min har gått ganske bra, jeg har fått tatt del blant førstelaget og komme inn i deres rutiner, det å få muligheten til å lære av dem ta til meg alt er fantastisk. En god debut på Bernabéu i en 3-0 seier hvor vi klarte å spille på måten hadde sett for oss.  
Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07