Extra large navas gir ikke opp
KONG FELIPE VI: Keylor Navas mottok en pris for at han setter et godt eksempel i idretten.

Navas: - Jeg gir aldri opp

Keylor Navas kom med noen ord etter at han fikk en pris for at han setter et godt eksempel i idretten.

Keylor Navas er en spiller mange Madrid-fans elsker, men som dessverre har hatt en svært tung sesong hittil. Målvakten har vært en del av et Real Madrid-lag som vant Champions League tre sesonger på rad, men etter signeringen av Courtois og ansettelsen av Solari, har han kun fått spille i Copa del Rey, til fansens store frustrasjon. I går kveld mottok han en pris fra Kong Felipe VI for å være en idrettsutøver som setter et godt eksempel til andre. Etter at han mottok prisen hadde han følgende å si.

Jeg er glad og stolt som vinner denne prisen. Det er et privilegium å få være til stede under slike kåringer og jeg synes det er veldig gøy å være her. Slike ting gir meg motivasjon til å fortsette å forbedre meg for hver eneste dag som går. 2017 var et fantastisk år, jeg elsket det. Det har vært svært gøy å være en del av et lag som vinner titler.

Situasjonen hans i klubben

Jeg kan se for meg å være i Madrid i mange år fremover. Jeg kommer til å jobbe hardt, for ingen vet hva som skjer i morgen. Livet kan ta vendinger hele tiden, men jeg prøver alltid å fokusere på nåtiden. Den dagen jeg ikke lenger har tro på meg selv, kommer jeg til å dra hjem og finne på noe annet å drive med. Det er treneren som tar valg, og vi andre må bare jobbe på.

Nøkkelen til suksess

Jeg spiller alltid med hjertet og kjemper for logoen jeg representerer. Vi ønsker mer enn alle andre å vinne titler, og den jobben vi legger ned er ikke enkel. Det er denne innstillingen som har gjort oss så suksessfulle de siste sesongene.
Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07