Extra large 0 1
SJANSEFATTIG: Kampen mellom Castilla og Las Palmas B ble en kamp uten de store høydepunktene, og endte 0-0.

Castilla-referat: Las Palmas B (B)

Årets andre kamp for Castilla endte uten mål og uavgjort borte mot reservelaget til Las Palmas.

Las Palmas B 0-0 Real Madrid Castilla
Anexo, Las Palmas
Segunda División B I, runde 20
Søndag 13. janaur, kl 13.00

Søndag klokka 13 var det duket for et spennende oppgjør mellom reservelagene til Real Madrid og Las Palmas. Las Palmas B lå rundt midten av tabellen før kampen mot Castilla, og kom fra forrige serierunde med et 0-2-tap mot Atletico B. Castilla åpnet også året med tap, og ble slått 3-0 mot Pontevedra forrige serierunde.

Real Madrid Castilla XI: Belman, Dani Fernández, Fran García, Javi Sánchez, De la Fuente, Jaume, De Frutos, Fidalgo, Rodrigo (Augusto, 65'), Ayoub (Seoane, 75'), Alberto (Zabarte, 83')

Sjansefattig

Castilla manglet flere spillere, noe som førte til at Rodrigo fra Juvenil A startet og fikk sin debut for Castilla. Til tross for at kunstgressbanen til Las Palmas B ikke var helt beleilig, dominerte Castilla fra start av. Innen de første 20 minuttene fikk Castilla tildelt hele seks hjørnespark, og de presset på. De Frutos hadde et godt forsøk tidlig og viste seg å være en konstant trussel nedover vingen. Men særlig mange sjanser ble egentlig ikke, sett bort fra et ok forsøk fra Rodrigo etter 25 minutter.

Vanskelige forhold

Vinden gjorde tingene vanskeligere, og i andre omgang var Las Palmas helt på høyde med Castilla. De hvite fra Madrid mistet kontrollen over ballen og Las Palmas så farligere ut enn i første omgang. Alberto så ut til å score etter 71 minutter, men skuddet hans gikk rett til målvakten. Byttene som etter hvert ble gjort klarte ikke å endre kampbildet og kampen ebbet ut i en klassisk 0-0-kamp. Ikke særlig mye å ta med seg fra denne kampen for ungguttene, men blant annet spilte Javier Belman fra start i mål, etter å ha sittet mye på benken denne sesongen. Castilla rykket ned til 6. plass på tabellen etter denne kampen, men er bare tre poeng bak serieleder Ponferradina.