Extra large solllari
GOD PRESTASJON: Trener Santiago Solari var fornøyd med prestasjonen og innsatsen laget hans leverte søndag kveld.

Solari etter kamp: Real Betis (B)

Treneren har snakket med pressen etter den sterke borteseieren mot Betis.

Kampen og lagånden

Vi leverer en solid prestasjon. Det viktigste er de tre poengene vi får med oss, med tanke på å tette luken vi har opp til tetlagene på tabellen. Vi er alle en del av laget, og laget består både av de som spiller og de som ikke gjør det. Laget er hva det er, og alle kan spille. 

De unge spillerne

Vi er nødt til å verdsette prestasjonen og innsatsen til de yngre spillerne. Det er ikke lett for gutter som Brahim, Valverde, Reguilón, Vinicius... Det er veldig unge spillere, og det er gode nyheter for klubben at de presterer så godt som de gjør. 

Bruken av tre midtstoppere

Vi har noen problemer i troppen med tanke på en del skader i angrep. Formasjonsendringer som den vi gjorde til denne kampen, kan hjelpe oss å vinne.  

Benzema 

Han har et brudd, og heldigvis er det "kun" i hånden. Benzema lar benene snakke for seg, det er der hans virkelige kraft ligger. 

Ceballos

Han har lagets farger i hjertet sitt, så det er normalt at følelsene tar overhånd noen ganger. Det er fotballens magi. At en spiller avgjør mot sin tidligere klubb er typisk, og denne gangen gikk det til vår fordel. 
Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07