Extra large ferdigasdasdas
AVGJØRENDE: Dani Ceballos skårer det avgjørende målet for å sikre tre poeng for Los Blancos-

Spillerkommentarer: Real Betis (B)

Dani Ceballos sikret tre poeng med scoring rett før slutt mot sin gamle arbeidsgiver.

«Det var en tøff kamp, men det gir oss styrke i kampene fremover» forteller Casemiro. Dani Ceballos var mannen som skåret det avgjørende målet for Real Madrid søndag kveld. På slutten av kampen kunne den Sevilla-fødte midtbanespilleren gladelig snakke med pressen. 

Les også: Real Betis 1-2 Real Madrid

Dani Ceballos

I forkant av frisparket følte jeg meg veldig selvsikker og jeg ønsket å få frem et poeng, jeg hadde tidligere i uken snakket med Ramos, og han sa at jeg kom til å skåre. Det var det avgjørende målet, dessverre for deres målvakt, ba jeg Casemiro stå i muren for å blokkere, jeg fant en luke og tok den. 

Velkomsten på Villamarín

Dette stedet har gitt meg alt i oppveksten, jeg har utviklet meg som fotballspiller her og jeg forventet ikke en slik velkomst. Det er nå tid for å feire seieren, jeg drar med blandede følelser når tidligere fans ikke støtter meg lenger. 

Casemiro

Det er enkelte punkter i denne kampen man må jobbe ekstra hardt og kjempe for hver ball, det er vanskelig å spille her da fansen lager en enormt trykk. De spiller god fotball og har mye kvalitet innad i laget. Det var en tøff kamp og det gir oss styrke med en seier her fremover. Sjefen hadde en kampplan, spesielt de første 30 minuttene, det syntes jeg gikk perfekt. Vi presset høyt og kontrollerte kampen, men de er et godt lag og fikk oss virkelig til å jobbe for seieren. Vi var under stort press, men vi jobbet hardt og fikk med oss 3 poeng. 

Cup i fokus nå?

Vi tar en kamp om gangen. Vi har en lang vei opp til serieleder Barcelona, men vi er nødt til å ta en dag etter dag, vi har en midtuke kamp i cupen kommende. Vi må få opp farten, vokse og holde sammen. Vi må ta til oss all energien vi kan fra våre supportere. Hvis vi står sammen, har vi en reell sjanse til å få med oss flere trofeer. 

Valverde

Hele lagets prestasjoner og innsats ga profitt til slutt. Vi visste at det kom til å bli tøft, og vi klarte å håndtere det. Betis flyttet ballen bra og men vi var tålmodige i oppbyggingen. De gjorde en god kamp men vi klarte å holde det til seier. Det var en vanskelig kamp og vi ble nødt til å forandre ting underveis i kampen, vi forsøkte å oversvømme midtbanen for å demme opp. 
Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07