Extra large jesu s vallejo 17.10.2018
NY SKADE: Vallejo forlot dagens Real Madrid-trening etter å ha pådratt seg nok en skade.

Sønderknust Vallejo måtte forlate trening

Skadeproblemene til den unge spanjolen vil dessverre ingen ende ta.

Når Real Madrid i 2015 signerte Jesús Vallejo var han ansett som en av de mest lovende midtstopper-talentene Spania hadde produsert på mange år. 2016/2017-sesongen tilbrakte han på utlån i den tyske klubben, Eintracht Frankfurt, og til tross for en del skader ble han den sesongen tatt ut på årets lag i Bundesliga etter å ha levert en fantastisk sesong.

Forrige sesong ble han altså hentet tilbake i troppen, men skader og manglende spilletid gjorde at han ikke kunne levere like bra som det han hadde gjort tidligere. Dette har dessverre fortsatt denne sesongen, og han har allerede slitt med fire muskelskader. Han har kun spilt to kamper for Real Madrid denne sesongen, og det har vært mot Melilla og CSKA Moskva.

I dag ble treningsøkten på Valdebebas nok en gang preget av en skade på midtstopperen. Skadeomfanget er ikke kjent enda, men MARCA melder at han ble knust og var i full tårer. Solari skal ha prøvd å trøste han, men Vallejo var virkelig langt nede. Det er alltid trist når store talenter får deler eller hele karrieren spolert på grunn av skader, og dessverre ser det ut som at Vallejo er en av de.

Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07