Extra large 0 1
LEDELSE: Real Madrid kommer fra det første oppgjøret med en 3-0-ledelse.

Solari før kamp: Leganés (B)

Santiago Solari har snakket med pressen i forkant av returoppgjøret mot Leganés i Copa del Rey.

Kampen mot Leganés

Vi bør ikke fokusere på ledelsen vi har over Leganés, vi må forbli fokusert og forsøke å drepe kampen fra første minutt. De er et disiplinert lag. De er drevet og er veldig sterke hjemme.
Jeg er stolt av dette lagets uberørte vilje til å konkurrere, deres forpliktelse til klubben og hva disse fargene betyr, spesielt gitt hvor mange år de har vunnet titler. Viljen til å komme inn og trene og gå inn i neste kamp med den samme engasjementet er flott.

Castilla sin rolle

Unge spillere tilfører noen ganger fart, vitalitet og friskhet, og det styrkes av modenhet og erfaring som de eldre spillerne har. De er alltid sammen med støtten andre spillere gir dem. Selvfølgelig er de her på egen fortjeneste. For noen dager siden hadde vi mange spillere under 20 som endte opp med å få minutter, men de vil alltid bli hjulpet sammen av de med erfaring.

Spillesystem

Hver kamp har forskjellige omstendigheter på grunn av konkurrenten og deres egenskaper. Det er noe nytt i hver kamp, og vi tar beslutninger basert på hva som skjer rundt oss.

Signeringer

Jeg kommer ikke til å komme inn på overgangspolitikken. Stallen er den vi har for øyeblikket, vi har en blanding av ungdom og erfaring, og de er alle forpliktet.

Vinicius Jr

Han er veldig talentfull og viser det når han trenger å spille kamper, enten hjemme eller borte. Etter å ha kommet inn i denne sesongen og gjøre det han har gjort, det er prisverdig. Vi må alle se etter han.

Hva synes du om det Santiago Solari sa på pressekonferansen?

Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07