Extra large vinicius
STORSPILLER: Vinicius har virkelig vist seg fram den siste tiden, og vi har troen på to nye solide kamper fra den unge brasilianeren.

Ukens oddstips: Copa del Rey & La Liga runde 20

Real Madrid står ovenfor to tøffe kamper denne uken.

Real Madrid hadde flaksen på sin side borte mot Real Betis søndag kveld. Begge lag scoret og det ble over 2,5 mål i kampen. Dermed gikk oddstipset som planlagt og alle som satte penger på kampen kunne smile bredt. I kveld møter Real Madrid et godt hjemmelag i Leganés. Los Blancos har et godt utgangspunkt, men Solari nevnte på pressekonferansen at de helhvite skal prøve å "drepe" kampen tidlig slik at Leganés ikke får noen mulighet til å snu det. Til helgen venter Sevilla hjemme på Bernabéu. Sevilla banket Los Merengues i høst, og nå skal Real Madrid forsøke å revansjere nederlaget. Vi har snekret sammen to gode spill i forkant av de to kampene.

Spill nummer 1(7 units)
Leganés - Real Madrid
Begge lag scorer
Odds: 1,80

Real Madrid var overlegne i det første oppgjøret, men Leganés er gode på hjemmebane og har ikke gitt opp håpet om å avansere til neste runde. Det kommer til å åpne seg kontringsrom for Real Madrid, og når Los Blancos har Vinicius Jr og Brahim Diaz i angrep kan alt skje. Fin odds på et middels vektet spill.

Spill nummer 2(8 units)
Real Madrid - Sevilla
Begge lag scorer og over 2,5 mål i kampen
Odds: 1,80

Vi prøver oss på suksessen fra sist ukes oddstips. Sevilla frykter ingen og kommer til å spille på sine styrker. Jesus Navas og Andre Silva terroriserte forsvaret til Madrid i høst, og forsvaret har ikke forbedret seg noe særlig. Vinicius har spilt seg inn i startelleveren og har vist hans enorme potensiale allerede. Los Blancos ser mer målfarlige ut enn de har gjort på lenge. Vi tror på en fantastisk fotballkamp med mange mål.

Oddsen er levert av vår samarbeidspartner Fansbet.

Pmn5