Extra large ferdiiiiii
TAP: Til tross for tap er spillerne fokusert på at de er videre til neste runde og bevisst på områder for forbedring.

Spillerkommentarer: Leganés (B)

Avansement i boks til tross for tap. Se hva spillerne hadde å si etter kampen.

Les også: Leganés 1-0 Real Madrid 

Casemiro

Vi tapte kampen men vi går videre, det er det vi ville. Hvis vi skal snakke om spillet vårt, vi manglet dybde i førsteomgang, men det ble bedre i siste halvdel av kampen. VI kontrollerte tempoet i kampen. Vi vet det aldri kommer lette kamper, nå konsentrerer vi oss om helgen. 
Vi spiller alltid for å vinne, vi er ikke i en god periode nå, såpass ærlige må vi være, men vi jobber hardt med situasjonen. Vi er videre i Champions Leauge, langt bak i LaLiga og videre i Copa del Rey. Nå må vi vinne uansett motstander.
Vi er ærlige, vi må forbedre oss. Denne klubben presser deg til å bli bedre. Vi er i verdens tøffeste liga, vi må vise respekt ovenfor motstanderne våre, men med hardt arbeid får man alltid resultater. Vi kommer til å fortsette prosessen med å forbedre oss, vise viljen vår, la oss se hvor det fører oss. 

Nacho

Vi spilte ikke den ideelle førsteomgangen, men vi kom oss videre i turneringen, det er det som gjelder akkurat nå. Real Madrid er fortsatt med i to turneringer, vi må fortsette å kjempe i LaLiga til siste kamp er spilt. Når man taper vet man at det er rom for forbedring. Vi har hatt massevis av skader så langt dette året. De siste årene for Real Madrid har vært historiens beste, det er vanskelig å matche det, og for å ikke snakke om å overgå det. 
Vinicius har alt som skal til for å lykkes, så lenge han omringer seg med godt folk og ikke blir for tatt av vinden, han har enorme kvaliteter og kan være en nøkkelspiller for oss. Isco er en veldig viktig spiller for Real Madrid, hele laget har ryggen hans. Vi trenger Isco på sitt beste, det samme gjelder for alle spillerne her. 

Cristo 

Vi jobber hardt for å føle oss fornøyde med prestasjonene våre i tillegg til å forbedre oss på de ulike områdene vi ikke presterte godt nok. Hvert eneste lag, til og med de som alltid vinner, har aspekter med spillet sitt de kan forbedre og det er nettopp det vi har ekstra fokus på nå. Alle har hver sin måte å spille på banen og jeg forsøker å følge trenerens instrukser så godt jeg kan. Jeg forsøker å ta løpene som er forventet av en spiss. Sjefen stoler på meg og har gitt meg sjansene, jeg forsøker å ta alle av dem. Jeg håper Benzema er tilbake i form snart, det er i alle sine beste interesser. 

Vinicius og Isco

Det er lett å komme overens med topp-spillere, det er en ære å være blant dem å få muligheten til å spille med førstelaget. I Isco sitt tilfelle, det er valg som ikke er tatt av spillerne. Jeg kommer godt overens med alle og er ikke innblandet i noe av det der. Jeg er sikker på at dette løser seg på en eller annen måte fremover. 
Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07