Extra large valle
SKADEMARERITT: Jesús Vallejo er nok en gang ute med skade.

Skadeoppdatering: Jesús Vallejo

Skademarerittet vil ingen ende ta for den spanske midtstopperen.

Jesús Vallejo har virkelig vært gjennom et skademareritt siden han ankom klubben for én og en halv sesong siden. Han ble da hentet inn i førstelagstroppen etter å ha vært på utlån i Tyskland, hvor han virkelig hadde imponert mange.Nå har den lovende spanske midtstopperen altså mistet en tredjedel av kampene i Real Madrid på grunn av skader, og hvis du regner med tiden hans i Real Zaragoza og Eintracht Frankfurt har han mistet hele 65 kamper de siste fire årene med skadeproblemer. MARCA melder også at dette er Vallejos femte muskelskade siden 1. januar 2018. 

Les også: Sønderknust Vallejo måtte forlate trening

På mandag måtte den talentfulle midtstopperen avbryte treningen, og samme avisen meldte at Vallejo forlot banen sønderknust og i tårer. Real Madrid har kommet med den offisielle skaderapporten, men som vanlig uttrykker de ikke hvor langt skade opphold det er snakk om, og det er fortsatt uvisst hvor lenge Vallejo vil være ute med sin skade. Real Madrid har kommet med følgende pressemelding, hvor de bekrefter Vallejos skade.

Etter undersøkelser utført på vår spiller, Jesús Vallejo av Real Madrids medisinske apparat, har han blitt diagnostisert med en grad 2 skade i muskelen i venstre ben. Hans progresjon vil følges kontinuerlig.
Pmn6