Retter fokuset mot Pavlyuchenko

Tre Tottenham-spillere linket til Madrid.

Real Madrid sies å rette fokuset sitt mot Tottenhams Roman Pavlyuchecko, ettersom Hamburg avviste hovedstadsklubbens tilbud på €2 millioner for Ruud van Nistelrooy. Los Blancos er desperate etter en ny angriper i det nåverende overgangsvindu, og viste seg å være veldig interessert i nederlenderen som forlot Santiago Bernabeu til fordel for Bundesliga i fjor. Men med et sta Hamburg-styre ser en overgang vanskelig ut, og dermed retter Los Blancos, ifølge AS, blikket mot Tottenhams russiske spiss.

Den tidligere Spartak Moskva-stjernen er ivrig etter flere førstelags minutter og er klar over at de kun er tilgjengelige utenfor White Hart Lane. 29-åringen har kvalitetene Jose Mourinho ser etter, nemlig en styrke på høyt nivå samtidig som han er god i luften. Men overgangsprisen Spurs har verdsatt han for kan vise seg å være en stor hindring for en eventuell overgang til hvilken som helst klubb.

Samtidig ryktes det i England at Mou forbereder seg på å raide London-klubben i sommer. Med et tilbud på €115 millioner ønsker han Gareth Bale og Luka Modric i retur til Real Madrid. Ifølge The Daily Star ser ”The Special One” på paret som et økonomisk sjakktrekk samtidig som han tror de vil styrke midtbanen med både bredde og energi. Dermed vil konkurransen på venstrebacken økes med tanke på at den nåverende, Marcelo, høyst sannsynlig vil bli benket for å gi plass til waliseren. Real forventer at Spurs vil kreve minst €35 millioner for deres kroatiske playmaker, mens ca €80 millioner – kun €14 millioner mindre enn hva som ble betalt for Cristiano Ronaldo - er lagt til side for Bale.

Allikevel melder Goal.com UK at klubben fra nord London skal tilby den hurtige backen en kontraktfornyelse, verdt €115,000 i uken. Kontrakten vil gjøre Bale til den best betalte spilleren i klubbens historie og skal vare i fem år. I tillegg avviser Modric at forlater Premier League samtidig som han prøver å ignorere ryktene angående hans fremtid.

- Det eneste som er sikkert er at jeg er en Tottenham-spiller og jeg er fornøyd her. Jeg fokuserer kun på min jobb. Etter at jeg dro til England i 2008 har alle overgangsvinduene vært de samme. Mediene snakker alltid om at jeg er på vei vekk.

- Min fremtid? Ingen vet hva fremtiden vil bringe, men som sagt så er jeg en Tottenham-spiller og trives på White Hart Lane, sier Modric til Sportskenovosti.

Pmn6