Extra large 0 1
LIDENSKAP: Solari mener at det ikke er noe galt med lidenskapen og motivasjonen til spillerne.

Solari før kamp: Sevilla (H)

Santiago Solari snakket med pressen i forkant av hjemmekampen mot Sevilla.

Lørdag klokka 16.15 møtes tredjeplassen og fjerdeplassen på La Liga-tabellen til et spennende oppgjør. Sevilla er laget som ligger på tredjeplass, likt med poeng som Los Blancos. Selv om Sevilla har hatt en bra sesong så langt, har formen de siste tre kampene ikke vært like bra. Forrige serierunde tapte de 0-2 mot Athletic, og før det ble det to kamper med poengdeling. Men Santiago Solari tar ikke lett på laget fra Andalusia, selv om de ikke er i sin aller beste form, og var tydelig på at Real Madrid er nødt til å spille en god kamp for å vinne.

Lidenskap

Lidenskapen og motivasjonen er ubestridelig og udiskutabel hos spillerne. Vi vil vise den lidenskapen og motivasjonen mot Sevilla og vi vil fullføre målene våre, som er å fortsette å tette luka til de lagene foran oss på tabellen.

Hva en seier vil bety

Å vinne vil bety at vi reduserer poengdifferansen og at vi vinner igjen etter sist helgs seier. For å gjøre det må vi gjøre en god prestasjon i morgen. Viktigere enn motstandernes systemer, er måten vi gjør våre ting, fortsetter med våre ideer, går ut og vinner kampen fra første minutt og dominerer på hjemmebane.

Vanskelig motstand

Sevilla har mange sterke punkter. De har gjort det bra siden begynnelsen av sesongen. De er gode i oppbyggingen, i angrepet, og i presset ... Vi må ha en god kamp for å slå dem.

Karim Benzema

Han har en fingerskade, men vi tror ikke at det er et problem som vil påvirke karrieren hans som spiller, hverken i morgen eller onsdag. Han har sett bra ut på trening og han er i godt humør. Vi er glade for at han er med oss.

Hva synes du om det Santiago Solari sa på pressekonferansen?

Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07