Extra large ssss
SERIERUNDE 21: Ny runde og en ny mulighet for Castilla til å snu trenden på nyåret

Før Castilla-kamp: Atlético Madrid B (H)

Det er tid for enda en runde av Segunda B-fotball. Denne gangen er det Atlético Madrid B som står på motsatt banehalvdel.

Real Madrid Castilla vs Atlético Madrid B
Estadio Alfredo Di Stefano
Gruppe 1 – Matchday 21 av 38
Søndag 20.01.2019 kl. 19:00

En gylden mulighet til å ta innpå etter en nokså svak åpning av Castilla på begynnelsen av det nye året. De hvitkledde har så langt i 2019 fått med seg ett poeng mot Las Palmas i det som ble en målløs affære, kampen før var Ponferradina verter for Castilla hvor kampen endte med et dundrende 3-0-tap for de hvite fra Madrid. Jose Manuel Diaz har flere ganger denne sesongen uttrykt forbedringspotensialer i den defensive delen av spillet til laget sitt, noe som kan være forståelig, med tanke på de hele 26 baklengsmålene – dette er et av de høyeste tallene i hele gruppen. Castilla holdt dog nullen i forrige kamp mot Las Palmas. 

Motstanderlaget

Atlético Madrid B er i skrivende stund plassert på tredjeplass i Segunda Division B, ett poeng foran vertene i søndagens kamp. Óscar Fernández kan ta meg seg en tropp som er i god form til Estadio Alfredo Di Stefano. Atlético sine siste ti kamper har resultert i syv seire, to uavgjort og ett tap, de er laget med best statistikk de siste ti kampene og er i tilsynelatende meget god form. Det ser ikke ut til at skadelisten er lang, men førstelaget, på lik linje som Real Madrid A, har en svært lang skadeliste og det kan derfor hende at flere av de faste på Atlético B blir tatt ut til A-laget i forbindelse med LaLiga kampen mot Huesca lørdag kveld. 

Offensiv tilnærming

Real Madrid Castilla har til tross for ustabilitet bakover, vært svært gode fremover på banen. De er det mestscorende laget i sin gruppe. Cristo Gonzales er en av grunnene til de imponerende scoringstallene. Han står med 9 nettkjenninger så langt i sesongen og har vist god form. Den 21 år gamle spanjolen har også fått debuten sin på førstelaget. Alvaro Fidalgo har også bidratt med fire scoringer denne sesongen og vært svært viktig på midtbanen for Castilla. Atlético Madrid B har også vært offensive og står med 30 scoringer for, 20 i mot. 

Antatt lagoppstilling
Real Madrid Castilla: Belman, Dani Fernández, Fran García, Javi Sánchez, De la Fuente, Jaume, De Frutos, Fidalgo, Rodrigo, Ayoub  and Alberto. 

Pmn6