Extra large solllari
STRÅLENDE FORNØYD: Det er ingen tvil om at trener Santiago Solari var fornøyd med lagets prestasjon mot Sevilla lørdag kveld.

Solari etter kamp: Sevilla (H)

Solari delte sine tanker med pressen kort tid etter at seieren mot Sevilla var et faktum lørdag kveld. Der forsikret han Real Madrid-fansen at laget skal presse på for fullt i samtlige tre turneringer resten av sesongen.

Laginnsatsen

Hele laget presterte utmerket, og det er vanskelig å nevne et enkelt navn som pekte seg ut. Vi kjempet iherdig, spilte god fotball og presset vårt fungerte også godt. Det er bare å gratulere spillerne med innsatsen de la ned i dag.

Modric

Luka er en fighter, og var fantastisk i dag, særlig i andre omgang. Han splittet øyenbrynet, og etter 15 minutter på båren mens de "lappet han sammen", kom han inn og fikk målet på slutten av kampen. Det sier sitt om ånden som er i han og dette laget. Det var en komplett prestasjon i dag.

Isco

Jeg er glad på hans og laget vegne i dag. Som jeg sa, spilte vi en "komplett" kamp i dag, fortjente å vinne og vi bør være fornøyd. Det gjelder både de som startet og de som kom inn fra benken. For til syvende og sist er vi en enhet.
Fotball handler om spillerne, det er helt og holdent opp til dem. Hver kamp har sine omstendigheter, hvert lag vi møter har sin stil og det er forskjellige, ubeleilige situasjoner for laget. Vi har fortsatt mange spillere ute med skade eller som er på vei tilbake. Vi trenger dem alle. 

Kampen

Vi prøver å fortsette når ting går bra, og neste gang vil vi spille like godt som vi gjorde i dag. Jeg er takknemlig for det Machin (Sevillas manager) sa etter kampen. Fordi vi møtte et godt lag som har hatt en fin sesong så langt.

Sjansene

Vi visste at vi var nødt til å ta vare på sjansene vi fikk. Sevilla forsvarte seg bra. Vinicius hadde en sjanse i den første omgangen, men vi presset skikkelig på i den andre og fikk "hull på byllen". Vi er på vei dit vi vil være, og vil gi alt for å fortsette å vinne kamper.
Vi kjemper i tre turneringer, og vil gi alt i samtlige. For Real Madrid er ingenting umulig. Jeg har alltid likt fotball og konkurransen, det er vår lidenskap og vi elsker det til tross for at det butter i mot i blant. Å konkurrere er det vi liker best, og åpenbart er det bedre å vinne, ingen kan nekte for det.
Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07