Extra large ferdig
FORNØYDE: Spillerne uttrykte hvor godt fansen holdt de gående igjennom hele kampen

Spillerkommentarer: Sevilla (H)

To sene scoringer av Casemiro og Modric sikret tre poeng mot Sevilla.

Les også: Real Madrid 2-0 Sevilla

Flere av spillerne møtte pressen etter seieren mot Sevilla.  Først ut var den kroatiske magikeren. 

Luka Modric

Et vel fortjent resultat, det var en meget god prestasjon, første omgang var veldig bra og alt det manglet var en scoring. Vi endte med to scoringer i dag, men det kunne fort blitt flere. Vi er fornøyde med seier og måten vi spilte på. Vi trengte en kamp som det her. Dette er måten vi burde spille på. Fansen vil også sette pris på dette. Vi har ikke glemt hvordan vi spiller. Det har vært en tøff periode, i dag var et steg i riktig retning. Nå må vi fortsette å vokse sammen. 

Riktig retning 

Når noe ikke stemmer, snakker jeg om det. Dette er retningen vi må holde oss på, som i dag. Vi var et perfekt lag og vi må fortsette slik. Vi kan ikke stole på at ting bare faller på plass. Vi må jobbe hardt igjennom hele kampen, lide, sloss og være sikre på at vi når toppen av tabellen. Denne kampen er et godt eksempel på måten vi bør spille på og hva emblemet vårt betyr. 

Fremtiden 

Det er ett og et halvt år igjen av kontrakten min. Jeg er lykkelig her, det er ingen press og jeg har ingen bekymringer. 18 måneder er lenge og jeg trives her, akkurat som når jeg først ankom. Jeg håper å være lenger i klubben, jeg håper de føler det samme. Jeg vil fortsette her. 

Sergio Ramos 

Det var en vidunderlig prestasjon og det gjenspeiles i resultatet. Vi dominerte kampen fra start til slutt, vi starter angrepet bakfra godt og avsluttet angrepene våre. Hadde vi vært ytterligere kliniske foran mål hadde nok scoringslisten vært lengre. Vi var sultne på å få en seier foran fansen. Vi må fortsette å bygge selvtillit og få med oss tre poeng. Andre omgang var en av våre beste prestasjoner så langt i sesongen når det kommer til å bygge angrep bakfra, høyt press og få tak i ballen på motsatt banehalvdel. Hardt arbeid får man alltid igjen for til slutt. Dette er tre viktige poeng når det kommer til å snu trenden vår. Det var viktig for oss å få bekreftelse på at vi kan spille god fotball igjen. 

Fansen

Vi føles oss alltid en del av noe. Når vi er sammen, er vi sterkere. Spillerne og fansen er nødt til å lene seg i samme retning, og dette så vi i dag når fansen likte fotballen vi spilte i dag. Vår jobb er i holde gnisten tent så folket nyter fotballen vi spiller og holder seg engasjert rundt laget. Mitt inntrykk er at fansen dro fornøyde hjem i dag, dette må vi fortsette med. Fotball kan være urettferdig til tider fordi det gjelder kun om resultater. Man kan ha en god kamp, men en dårlig dag på kontoret. I Copa del rey spilte vi ikke godt, men i dag var vi tilbake til gamle trakter, vi jobbet hardt og viste vår gode side. Vi må tenke over dette og se på hva vi gjør bra, la det negative ligge igjen. 

Casemiro´s mål 

Det var et fantastisk skudd. Han har et vidunderlig skudd i seg og er også farlig fra distanse. Jeg er svært fornøyd med at åpnet scoringskontoen og åpnet opp for mer rom senere i kampen. 

Reguilón 

Solari sa vi gjorde det bra, vi gjorde det for hverandre og kontrollerte kampen. Det er sånn det gikk, laget spilte godt. Det er godt å se Bernabéu slik. Fansen var fantastiske til og med før det første målet kom. Vi trente å gi en god prestasjon for fansen vår, vi var komfortable hele kampen jeg syntes vi gjorde det veldig bra. Sevilla hadde kun en sjanse i første omgang. 
Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07