NYTT TAP: Real Madrid Castilla har fortsatt ikke vunnet en seriekamp i 2019.

Real Madrid Castilla 1-3 Atlético Madrid B
Estadio Alfredo Di Stefano, Madrid
Segunda División B I, runde 21
Søndag 20.01.2019 kl. 19:00

Søndag kveld var det duket for et spennende og intenst møte mellom reservelagene til Real Madrid og Atletico Madrid. Atletico B lå før runden på tredjeplass på tabellen, ett poeng foran Castilla. Byrivalene var et av lagene med best form av alle lagene i Segunda Division B 1 før denne runden, og kom fra forrige serierunde med en 2-0-seier over Unión Adarve. Castilla har på sin side ikke vært inne i den beste formen den siste tiden, og spilte 0-0 mot Las Palmas B i forrige serierunde.

Real Madrid Castilla XI: Belman, Dani Fernández, Fran García, De la Fuente, Javi Sánchez, Jaume, De Frutos, Fidalgo (Seoane, 71'), Cristo, Ayoub (Manu Hernando, 56'), Alberto (Augusto, 79')

Intens åpning

Årets første kamp på Estadio Alferdo di Stefano fikk en verdig ramme i møtet med Atletico Madrid B. Derbyet startet som et rivaloppgjør skal gjøre, med høy intensitet. Begge lagene føyk ut av startblokkene med intensjon om å vinne kampen. Tidlig kombinerte Castilla noen fine trekk, som ga Cristo og De Frutos muligheter til å skyte, men som ikke resulterte i mål. Etter 15 minutter angriper Atletico B på venstresiden, og Borja Garces får ballen på omtrent 11 meter og skyter via Javi Sanchez, og i mål. Castilla presset på i håp om utligning, og i det 27. minutt får Cristo skutt etter mye klabb og babb i feltet, og ballen smeller i tverrliggeren. Nære på for Castilla. Noen minutter senere kommer Fran Garcia seg fri på venstresiden, og legger inn i feltet. Atletico B-keeperen har en litt dårlig involvering og De Frutos nikker ballen i tomt mål. Første omgang ender 1-1, etter en tøff og intens omgang.

Kontroversiell straffe

I andre omgang holdt Castilla ballen I laget, mens Atletico B prøvde seg på kontringer. I det 48. minutt får Atletico B et frispark ute på høyre kant. I det frisparket blir slått inn i feltet blåser dommeren i fløyta, og dømmer straffespark til Atletico B. Et meget strengt dømt straffespark, men Atletico B unytter muligheten fra 11-metern, og Cristian sender Atletico B opp i ledelsen. Noen minutter senere pådrar Javi Sanchez seg sitt andre gule kort og blir utvist. Atletico B tok iniativet i kampen etter dette, og i det 58. minutt går de opp i 3-1. Óscar Pinchi skyter kontant i mål fra rett utenfor 16-meteren, og byrivalene punkterer kampen med det målet. Det eneste Castilla klarer å svare med er et frispark i det 65. minutt som sneier stanga, men går utenfor. Rett før slutt blir Adrian de la Fuente også utvist, og Castilla avslutter kampen med bare 9 mann på banen. Ting har ikke gått Castilla sin vei på starten av året, men neste helg er det en ny mulighet til å ta årets første seier. Real Madrid Castilla ligger for øyeblikket på 6. plass på tabellen, 6 poeng bak ligaleder Fuenlabrada.