Extra large sitt
TUNG SESONG: Kroaten har slitt med å spille på sitt beste denne sesongen.

Modric tilbake på sitt beste igjen?

Luka Modric var banens gigant mot Sevilla og kronet det med en scoring, er han tilbake på sitt beste?

Vi leverer ikke i nærheten av det som er godt nok. Vi kan ikke snakke om uflaks, når vi møter opp sovende til hver kamp. Dette kan ikke fortsette. Vi må samle oss å ta en prat før det er for sent.

Dette var ordene Luka Modric kom med for noen uker siden etter at Real Madrid nettopp hadde tapt 1-2 mot Real Sociedad på Santiago Bernabéu. Dagen etter sjokktapet ryktes det at det ble holdt et  ordentlig oppvaskmøte bak lukkede dører der Sergio Ramos og Luka Modric holdt en tale til laget for å diskutere alle problemene Los Blancos har hatt denne sesongen. 

Nå, to uker senere, ser man en helt annen versjon av Luka Modric enn det man har gjort i høst. Kroaten vant som kjent Gullballen, men det var nok mest på grunn av sine prestasjoner forrige sesong og i VM. Denne sesongen har han, dessverre, i likhet med resten av laget levert prestasjoner som er langt unna den standarden som kreves i Real Madrid.

Mot Real Betis stod han frem som et godt eksempel. Kroaten tok kontroll over midtbanen og kronet det med en scoring. Det samme var tilfelle i helgen mot Sevilla. Der var han overalt på banen, strødde pasninger, viste ro med ballen og kronet en herlig kamp nok en gang med scoring. Første gang han i Real Madrid-karrieren har scoret i to kamper på rad. Det virker som at beina hans nå endelig er i gang, og at han koser seg på banen for første gang på lenge. Dette er gode tegn med tanke på alle de viktige kampene man har i vente.

Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07