Extra large rodrygo 4.11.2018
SELVTILLIT: Rodrygo Goes har spilt på seg mye selvtillit denne sesongen.

Rodrygo: - Jeg kan ikke være som andre

Rodrygo Goes kom med noen spennende kommentarer etter U20-kampen for Brasil.

Florentino Pérez' overgangsstrategi som går ut på å hente mange unge spillere, har gitt en som Rodrygo Goes muligheten til å oppnå sin store drøm, nemlig å bli Real Madrid-spiller. Brassen skal i utgangspunktet komme fra Santos i sommer, men dette er likevel ikke bekreftet da Santos gjerne ønsker å beholde han litt lenger. Rodrygo er for tiden på landslagsoppdrag for U20-laget til Brasil, og imponerte alle ved å score to mål i forrige kamp mot Venezuela. Etter kampen kom han med noen spennende kommentarer.

Jeg bærer draktnummer 10, jeg kan ikke være som alle andre. Jeg er nødt til å styre kamper, jeg er nødt til å vise meg frem og jeg er nødt til å være best i alt. Jeg er glad for mine to scoringer men laget skal også ha skryt, vi spilte en veldig god kamp.

Dette er helt sikkert kommentarer som gleder mange Real Madrid-supportere. Talentet til Rodrygo Goes er det ingen tvil om, men det er også meget gledelig å se at han har denne mentaliteten om å alltid strebe etter å bli bedre. Det trenger man i Real Madrid!

Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07