Extra large danilo
FIN TID: Danilo beskriver tiden sin i Madrid som en fin tid.

Danilo: - Jeg hadde en fin tid i Madrid

Manchester City-spilleren Danilo har tatt en prat med Radio MARCA.

Danilo var en spiller ikke alle Real Madrid-supportere var så glade i, med tanke på hans svært variable prestajoner når han måtte steppe inn som høyreback de gangene Carvajal var skadet eller suspendert. I forkant av forrige sesong ble han solgt til Manchester City etter å ha vunnet to Champions League-titler med Real Madrid. På balløya har han heller ikke vært fast for Manchester City, men får jevnt og trutt spilletid når Pep Guardiola roterer på laget. Nylig så ble høyrebacken intervjuet av Radio MARCA.

Jeg er veldig fornøyd i Manchester City. Forrige uke ble min andre sønn, Pedro, født.  Vi er alle veldig glade, og jeg håper at han blir en spiss i fremtiden. Forrige sesong var veldig bra for meg, men denne sesongen har skader ødelagt litt for meg. Jeg er glad for at jeg nå kan hjelpe laget.

Champions League

Det kommer til å bli vanskelig for oss å vinne Champions League, men vi har tatt mange steg siden forrige sesong og leser kampene bedre. Real Madrid, Barcelona, Juventus og Bayern München...det er mange gode lag igjen.

Real Madrid

Jeg var glad og komfortabel i Madrid, men måtte bytte klubb med tanke på selvtillit og for å komme med i landslagstroppen til Brasil i VM. Jeg hadde mange fantastiske øyeblikk i Madrid, og i den klubben lærer man seg å bli en vinner. Vi gjorde det spesielt godt i Champions League. Det er vanskelig å forklare, men Madrid våkner alltid til livet i den turneringen.

Marcelo

Jeg er ikke like nær han som tidligere, men han virker som den gode gamle Marcelo. Han og jeg opplevde mange fine øyeblikk sammen.

Brahim Díaz

Han er en veldig spesiell gutt. Et flott menneske og en svært hardtarbeidende spiller. Han hører på råd og besitter fantastiske kvaliteter. Det var tøft for oss å stoppe han på trening, vi måtte gi han en del kakk her og der for å få det til.

Vinicius

Han har en veldig lys fremtid foran seg. Jeg har sett han flere ganger spille for Real Madrid, og du kan se at han vokser for hver eneste kamp han spiller. Han er en typisk brasilianer som går rett mot det og ønsker å drible. Jeg tror han kommer til å bli i Madrid i mange år.
Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07