Extra large  he29480 casemirothumb
KREMMERHUS: Casemiro banket inn 1-0 mot Sevilla forrige helg, og vi har troen på at brasilianeren kan gjøre det igjen!

Ukens oddstips: Copa del Rey og LaLiga runde 21

Real Madrid har tøffe kamper i vente, og den ene spilles allerede i kveld.

Real Madrid møter Girona på hjemmebane i kveld i kvratfinalen i årets Copa del Rey. Den andre kampen spilles mellom Espanyol og Real Betis.  Til helgen spiller Girona mot Barcelona, mens oddstipset blir avgjort på mandag når Alaves spiller mot Rayo Vallecano på hjemmebane. Vi har plukket ut to spill i forkant av disse nevnte kampene. Oddsen er levert av vår samarbeidspartner Fansbet.

Spill nummer 1(4 units)
Begge lag scorer i kveldens kamper
Odds: 3,20

Espanyol og Real Betis møtes i kvelds første kvartfinale. To spennende lag som til tider spiller forrykende fotball. Borja Iglesias mot Sergio Canales. To spillere som har spilt fantastisk denne møtes til kamp. Vi tror det blir en jevn kamp de første 45 minuttene, men at det åpner seg opp i andre omgang. Et annet tips kan være å spille uavgjort til 3,20 i odds.

Real Madrid spilte fantastisk mot Sevilla og vant 2-0 forrige helg. Girona er et sprudlende lag som alltid gir Los Blancos tøff motstand. Stuani har dominert i ligaen også denne sesongen og kommer til å være en trussel i kveld også. To meget spennende kamper der vi håper på mange scoringer.

NB: Espanyol-Betis har avspark 19.30, mens Real Madrid-Girona spiller klokken 21.30

Spill nummer 2(5units)
Alaves-Rayo Vallecano
Girona-Barcelona
H i første kamp, B i andre kamp.
Odds: 3,02

Alaves med over 2 i odds på hjemmebane mot Rayo Vallecano er et spill vi ikke kunne la være å spille på, mens Barcelona som regel har full kontroll mot Giron. Fin kombinasjon, men kan også spilles singel på Alaves-kampen.

Oddsen er levert av FANSBET.

Pmn5