Extra large ferdigiigig
PANENKA: Sergio Ramos scoret nok en gang fra straffemerket i det Los Blancos sikret seier i Copa del Reys kvartfinale

Spillerkommentarer: Girona (H)

Spillerne møtte pressen etter et målrikt oppgjør, først ut var vår kaptein Sergio Ramos.

Les også: Real Madrid 4-2 Girona

Sergio Ramos

Kampen er fortsatt åpen I forkant av returoppgjøret. Vi fikk med oss et godt resultat her i dag, selv om vi skulle ønsket vi holdt nullen, men det viser bare nok en gang – det er ingen lett mostand i denne konkurransen. Vi har allerede sett Girona mot Atlético. Det positive fra i dag er at vi har tatt nok et steg i riktig retning, nå må vi dra til dem å gjøre det på nytt. De klarte å gjøre det vanskelig for oss, de to på topp er enormt hurtige, men vi klarte å kontrollere dette i 2. omgang i tillegg til at vi var heldige foran mål. Jeg håper vi kan fortsette i denne trenden fremover. 

Spørsmål: Benzema

Karim er en vidunderlig spiller, han utfordringer virkelig forsvarere og setter dem ut av balanse, noe som er kritisk viktig for oss. Han er alltid en nøkkelspiller, han presser godt og jobber hardt på den defensive siden, noe som er minst like viktig som å score mål. 

Spørsmål: To mål i denne kampen

Det er godt å få score mål, det hjelper på moralen. Det er dog viktig at vi ikke blir tilfreds. Det var virkelig godt å få de to målene i dag, selvsagt ekstra godt når det gir laget ledelsen. 

Lucas Vázquez

Vi går av banen med gode vibber. Laget gikk ut der og viste god intensitet fra start til slutt. Til tross for resultatet, viste vi positive aspekter ved spillet vårt I dag. Vi viste hvor livlige vi vil være på banen. Vi må fortsette å jobbe hardt og holde trykket oppe. Nøkkelen til seieren i dag var lysten på seier og ønske om å gi en god forestilling til fansen. Vi drar hjem fornøyde. I returoppgjøret må vi vise trusler i spillet vårt og late som om det endte 0-0 første kamp, vi må produsere en god kamp. Målet, det var en rask kontring. Karim kom seg bak, Odriozola tok to berøringer, og jeg visste at han kom til å sende den motsatt. 

Álvaro Odriozola

Jeg er veldig glad for å ha gjort mitt for laget i dag. På et kollektivt ståsted var kampen en berg og dalbane, men man må gjenkjenne arbeidet som legges ned. Vi viste oss fra en god side i dag, selv om motstanderen scoret to mål, vi gjorde uansett en god kamp. Vi drar til dem med intensjonen om å vinne, vi tar ingen sjanser. 

Spørsmål: Troppen

Gutta har alltid lagt ned arbeidet vi har gitt 100%, og hardt arbeid er nøkkelen til suksess i fotball. Det er ingen tvil på kvaliteten og viljen til spillerne i denne troppen, vi er kapable til å oppnå hva som helst og vi er villige til å gå hardt inn. På et personlig nivå, jeg føler meg svært selvsikker i troppen og godt tatt i mot. Med tiden bygger man en bedre forståelse rundt de andre spillerne og ting går glattere. 

Spørsmål: Vinicius Jr. 

Han er virkelig en spesiell spiller. Han gjør akkurat hva han får beskjed om. Han kommer seg bak forsvarslinjen deres og gjør en fantastisk jobb, også i forsvarsbiten. Han er en viktig spiller for oss og vi håper vi kan beholde han i god form. 

Spørsmål: Straffe på Modric? 

Han fortalte meg at det var straffe. Jeg så ikke situasjonen, jeg kan derfor ikke kommentere det, men Real Madrid er over å diskutere dommeravgjørelser, vi må heve oss over dette. Vi må unngå å fokusere på slike ting og heller konsentrere oss om arbeidet vi legger ned dag til dag. 
Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07