Extra large lucas v
POSITIV: Lucas Vázquez har troa på at Real Madrid kan oppnå store ting denne sesongen.

Vázquez:- Vi er i god form

Lucas Vázquez har uttalt seg om Real Madrids nåværende situasjon.

Lucas Vázquez slet i begynnelsen av sesongen, og lagets daværende trener, Julen Lopetegui, gav ikke spanjolen mange muligheter i løpet av de første månedene. Lopetegui fikk sparken, Solari kom inn, og Lucas Vázquez har nå blitt en av den argentinske trenerens mest brukte spillere. Han har altså blitt en viktig spiller under Santiago Solari, og når skadeproblemene har vært som verst har Vázquez startet nesten alle kampene. Han har også scoret to mål for Real Madrid på de siste fire kampene - begge i Copa del Rey. Nå har den spanske kantspilleren uttalt seg blant annet om Real Madrids nåværende situasjon, VAR, den nye startplassen under Solari og Vinícius Jr. 

Den beste måten å gå inn til cupen og Champions League er å prestere bra i La Liga. Laget er nødt til å ha en god rekke kamper, slik vi har gjort i det siste, og det er slik vi kommer til å vinne titler. Vi skal håndtere alle tre konkurranser så godt vi kan. Nøkkelen er å satse alt på å vinne hvert trofé denne sesongen.
Vi ser bra ut nå. Vi slet litt i begynnelsen av året og det hjalp oss ikke, men vi har nå levert to gode forestillinger, og vi vil holde det gående. Hvis vi fortsetter som dette kan vi oppnå store ting.

Startplassen

Jeg har nytt en mer fremtredende rolle under den nye treneren, og jeg føler meg bra. En fotballspiller trenger tid på banen for å vise sin beste form. Jeg får nå den sjansen, og jeg er fornøyd. 

Ramos og Vinicius

Ramos er en avslappet kar, men han står alltid fram i de avgjørende øyeblikkene. Vi er kjempe fornøyde med å ha ham her, og håper at han fortsetter slik i mange år framover. Vinícius Jr. er en dristig ungdom, han er veldig direkte, han han har ingen frykt for å utfordre en spiller. Dette gir oss noe annerledes. 

VAR

Dette er det første året vi har sett VAR bli brukt, og vi må gi det tid. Det gjør fotball mer rettferdig, og vi må alle prøve å gjøre det bedre. Vi må ha troa, det kommer til å bli et verktøy for å få rettferdighet i fotballen, og vi må stole på det.

Viktigheten av Solari

Han viser nettopp det gjennom hans lagoppstillinger og avgjørelser. Han gir alle en sjanse basert på hver spillers prestasjoner, og det gjør oss bedre. Treneren er den personen som tar avgjørelsene, som leder laget, og hjelper individer til å nå et høyere nivå. Det høster resultater kollektivt. Jeg håper at det forsetter fram til slutten av sesongen, fordi det er slik vi kommer til å ende opp med å vinne titler, og det er det vi alle ønsker oss som madridistas. 

Anstrengelse

Du må løpe hvis du vil vinne kamper. Det er det vi viser, ikke bare meg, men hele laget. Vi er ivrige etter å angripe og forsvare. Vi legger ned ekstra meter, og hvis vi gjør ting riktig, så er det slik man vinner kamper. 

Forsterkninger

Det er ikke lenge igjen av overgangsvinduet, men de beste forsterkningene vi kan be om er de gutta som vi har vært ute med skade. Vi kommer til å gagne av å ha dem tilbake, vi har en god stall. 
Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07