Extra large 0 1
FOKUS: Solari er opptatt av at laget må opprettholde fokuset og intensiteten for å fortsette den gode trenden.

Solari før kamp: Espanyol (B)

Santiago Solari snakket med pressen i forkant av søndagens oppgjør mot Espanyol.

Kampen

Helt fra start av må vi prestere akkurat som vi har gjort i våre to siste kamper: med størst fokus og konsentrasjon for å opprettholde prestasjonsnivåene. Vi trenger spillerne til å opprettholde intensiteten og energinivåene som de har vist i våre to siste kamper.
Det er den viktigste kampen i løpet av sesongen, fordi det er vår neste kamp. Espanyol har mye fart framover og de har noen spillere som ikke er tilgjengelige for denne kampen. Hvert eneste lag i den øverste divisjonen er farlige og noen av dem kan skade oss. Vi må være fokusert fra start av for å fortsette de gode prestasjonene.

Vinicius Jr.

Jeg er ikke redd for at motstanderne ender opp med å skade ham. Det er en del av fotballen, og det kan skje med ham eller enhver annen spiller. Dommerne er der for å håndheve reglene og de gjør jobben sin etter beste evne. Vi er glade for at han spiller som han gjør, hver spiller har sine egne styrker.
Han er 18 år gammel og har tilpasset seg et nytt land, en annen fotballkultur, et nytt språk og nye venner. Med støtte fra de mer erfarne spillerne kan han gå ut og vise frem sitt talent i hver kamp. Vi må fortsette å ta vare på ham og sørge for at hans fremgang ikke stoppes.

Karim Benzema

Benzema har vært her lenge og har hatt mange høydepunkter gjennom hele karrieren. Han er i god form og har en strålende sesong. Måten han forstår spillet og innsatsen han legger ned gjør ham til en veldig god spiller. Han forbedrer de rundt seg. Han har spilt de fleste kampene denne sesongen, og han viser seg også å være uselvisk nå, da han spiller med en brukket phalanx. Jeg tror at han er en av de beste spissene rundt om i verden nå.

Solaris rolle som trener

Hva hver trener prøver å gjøre er å gå inn imot hver kamp med de beste mulighetene for å vinne. Spillerne er forpliktet, fokusert og jobber hver eneste dag med et smil rundt munnen. Det er ikke lett når du har en stor gruppe og alle ønsker å spille hver kamp. Jeg ser arbeidet spillerne legger ned, de er i hjertet av alt og er de som legger ned ekte energi i hver treningsøkt og deretter går ut og presterer de forestillingene de har gjort.

Gareth Bale

Fotball handler alltid om neste kamp. Vi må se hvem som spiller i morgen og hvem som spiller i våre neste kamper. Spillerne som bygger seg opp etter skade vil vi skal være 100%. Han er en fantastisk fotballspiller, og vi er glade for å få ham tilbake.

Lagets treningsnivå

Spillernes hjerte og sjel er med i hver eneste trening, og det er mange faktorer som avgjør om du er i god form: fitness, taktikk og de psykologiske.

Betydningen av spillertoppen

Det eneste slaget jeg vil vinne er vår neste kamp, og vi nærmer oss det som et lag. Det er bare Keylor og Vallejo som ikke er klare for å være med. Vi har mange kamper etter hverandre nå, og vi trenger alle tilgjengelige. Hver kamp blir vunnet av alle spillerne. Det er ikke bare ned til spillerne som spiller, men alle som er involvert. Kampene blir vunnet takket være spillerne i førsteelleveren, og involveringene til de som ikke starter. Prosessen med å vinne en kamp starter alltid før kampen. Det er viktig at de alle føler seg viktige, og at hver og en av dem føler at de kan endre utfallet av kampen.

Fortjener Solari ros etter prestasjonene fra de to siste kampene?

Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07