Extra large 0 1
SEIER: Endelig kom årets første seier for Real Madrid Castilla.

Castilla-referat: Unión Adarve (H)

Lørdag kveld vant Castilla for første gang dette året, etter 1-0-seier over Unión Adarve.

Real Madrid Castilla 1-0 Unión Adarve
Estadio Alfredo Di Stefano, Madrid
Segunda División B I, runde 22
Lørdag 26.01.2019 kl. 16.30

Lørdag klokka 16.30 var det duket for kamp mellom Castilla og Unión Adarve.  Castilla tapte forrige helgs derby mot Altetico Madrid B, og hadde før denne kampen ikke vunnet i 2019. Unión Adarve lå et stykke bak Castilla på tabellen, men det er som alltid veldig tett i Segunda B. Unión Adarve kom fra forrige helg med seier over Burgos, og hadde håp om å straffe et Castilla-lag ute av form.

Real Madrid Castilla XI: Belman, Dani Fernández (López, 67), Fran García, Manu Hernando, Alex, Jaume, De Frutos, Fidalgo, Cristo, Seoane (Ayoub 75'), Alberto (Zabarte, 85')

Målfarlige Cristo

Castilla åpnet kampen med intensjon om å presse høyt fra start av, for å sette et skremmeskudd mot Madrid-naboene Unión Adarve. Etter seks minutter kom Castillas første sjanse. Seoane stjal ballen fra Unión Adarve og tilrettela for Cristo, men hans forsøk ble reddet av gjestenes keeper. Etter mye dominanse fra Castilla tidlig i kampen, fikk Unión Adarve etter hvert mer fotfeste i kampen. Temperaturen økte, og dommeren måtte flere ganger trekke opp det gule kortet fra lomma. 10 minutter før første omgang ble blåst av angrep Castilla fra midtbanen. Cristo mottok ballen med ryggen mot mål, og sendte ballen til siden til Seoane. Seoane tok med seg ballen noen meter, før han prikket inn en perfekt gjennombruddspasning tilbake til Cristo som kom på løp. Cristo avsluttet nede i hjørnet og sendte Castilla opp i ledelsen. Castilla gikk av banen etter første omgang med en 1-0-ledelse.

Belman stengte buret

Etter kampen ble blåst i gang igjen etter pausen, var det et tent Unión Adarve-lag som møtte opp. Javier Belman i Castilla-målet sto en god kamp, og reddet gjentatte forsøk fra Unión Adarve. Etter ca. halvspilt andre omgang våknet Castilla litt igjen. Fidalgo mottok ballen ute på kanten av 16-meteren, og gikk på et lite soloraid inne i feltet, og sentret til en godt plassert De Frutos, men forsøket var ikke bra nok. På slutten ble det De Frutos sendt alene igjennom på høyresiden, men han ble løpt opp av en Unión Adarve-forsvarer og skuddet hans ble blokkert. Mer skjedde det ikke i kampen, og Castilla fikk med seg alle tre poengene for første gang i år. Castilla ligger for øyeblikket på 6. plass på tabellen, seks poeng opp til serieleder Fuenlabrada.

Mål:

1-0 (35'): Cristo.

Pmn6