Extra large solllari
HYLLER LAGETS PRESTASJON: Santiago Solari mente det var minimalt å utsette på gjennomførelsen av kampen søndag kveld.

Solari etter kamp: Espanyol (B)

Solari snakket med pressen etter den sterke borteseieren mot Espanyol.

Kampen

Jeg tar bort lagets prestasjon fordi vi scoret fire mål og det var sådan en komplett gjennomførelse. Vi hadde en god første omgang, selv om de hadde en sjanse og scoret. I andre omgang fortsatte vi å spille på vår måte. Kampen endret seg mot slutten grunnet Varane´s utvisning. 

Laget

Hver enkelt spiller i et lag er avgjørende for helheten. Vi trenger at alle er klar til å spille. Slik blir vi konkurransedyktige og vinner kamper. Vi spilte noen gode kamper før denne uken også, og vi har jobbet bra en stund. I disse tre kampene er det sant at tingene har falt på plass, og vi har scoret mål. 

Benzema 

En kollega av deg (journalistens kollega) har nettopp fortalt meg at "Karim" betyr generøs, det visste jeg ikke. Og det er nettop det han er. Han er en sjenerøs spiller i måten han spiller, i innsatsen han legger ned. Han gjør lagkameratene sine bedre. Han har spilt godt lenge nå, og avrundet en fantastisk prestasjon fra alle. Det var hyggelig for både de som har en relasjon til Real Madrid og alle som liker fotball. 

Ramos

Vi vil vurdere situasjonen hans de neste dagene, og legene vil undersøke ham i morgen. Vi håper det bare er en liten smell. 

Spillere som ikke spilte

Alle spillere som ikke spiller, finner det tøft og det er fullt forståelig. Vi fikk en spiller utvist og vi måtte derfor justere oss i forsvar. 


Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07