Extra large ferdig da
FORNØYDE: Spillerne forteller pressen at de ser tegn til forbedringer og håper å fortsette slik fremover.

Spillerkommentarer: Espanyol (B)

Spillerne møtte pressen etter bortekampen mot Espanyol søndag kveld.

Espanyol 2-4 Real Madrid
Estadio Cornellà-El Prat, Cornella
LaLiga Santander, runde 21
Søndag 27.januar, kl:20.45

Les også: Espanyol 2-4 Real Madrid

Lucas Vázquez var nest sist på ballen da Gareth Bale hamret inn Real Madrids 4. mål mot Espanyol og kom smilende i presse-sonen etter kampen. 

Lucas Vázquez

Det var en veldig god kamp fra start til slutt hvor vi var tett oppe i motstanderen og ga dem lite rom for å puste. Mot slutten var vi under press etter å ha blitt en mann mindre. Det er gode kvaliteter i denne ligaen. Vi tok med oss tre mål i 1. omgang, men det viktigste fra kampen er følelsen vi tar med oss videre. Vi får noe tilbake etter det harde arbeidet vi legger ned i treningsfeltet og intensitetnivået vårt var bra igjennom hele kampen. Det er fundamentalt at vi spiller med høy intensitet, fordi laget er annerledes og vi viser oss frem. Vi kommer til å fortsette kampen for La Liga. Det er tre måneder igjen, planen er å vinne kampene og ta innpå lederen så langt det lar seg gjøre. Jeg ser meg selv som en Real Madrid spiller, treneren bestemmer. Jeg må jobbe hardt og gi mitt beste. 

Reporter: Karim med to mål 

Karim beviser at han er den beste nummer 9 i verden. Han hjelper laget stort ved å score mål, jobbe med laget. Det er fantastisk å spille med han. 

Reporter: Sergio Ramos skadet?

Ramos fikk en smell i duellen mot Sergio Garcia, vi avventer svar rundt tilstanden hans. 

Dani Carvajal

Ting begynner og falle på plass, da vi spiller komplette kamper korrigerer målene vi slapp inn før. Hele laget spillet godt for tiden. På torsdag skal vi forhåpentligvis gå inn i neste runde av Copa del Rey. Vi var mer intense uten ball I dag, noe som gjør at vi føler oss friskere. Hvis vi kontrollerer kampene er motstanderen nødt til å løpe mer, da er de mer slitne på tampen av kampene. Vi begynner å spille våre beste kamper hittil denne sesongen. 

Vinícius Júnior

Benzema har vist hvor god han er lenge. Han var fantastisk i kveld og vi alle vet hvilke nivå han kan være på, i dag viste han det utmerket.  Hele laget spilte veldig bra i dag, spesielt Karim, han er en fantastisk fotballspiller. Vi liker å se han spille med fotballglede. Vi har trent sammen en del, jeg visste at når han ga meg den pasningen ville jeg legge den tilbake til han, selvfølgelig avsluttet han på mål med stil. Ingen kunne forutse at jeg skulle få spille syv kamper fra start, jeg er veldig glad for å kunne hjelpe laget. Jeg vil spille for Madrid lenge. Solari ber alltid om fokus fra start, score mål og vinne kamper er alltid i fokus. 
Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07