Extra large 12898 10155385555675262 1650063671740138009 n

La Vista Madridista: Podcastepisode nr. 12

Ikke gå glipp av den ferskeste episoden av vår egen podcast, La Vista Madridista!

2018 ble året da vi i Peña Madridista Noruega endelig lanserte vår egen podcast, noe vi hadde snakket om i årevis. I skrivende stund er vi godt i gang, og vi får stadig gode tilbakemeldinger i diskusjonsgruppen på Facebook. I tillegg til den ordinære podcasten, som holdes av Kim, Hiwa og Martin, har vi i det siste utvidet til å holde livesendinger også. Disse vil vi sende i forbindelse med enkelte kamper (før kamp eller reaksjoner etter kampslutt), overgangsnytt (som vi hadde i nest siste episode) og hva som helst annet som skulle falle oss inn underveis i sesongen.

Podcasten er tilgjengelig for alle medlemmer av Peña Madridista Noruega gjennom vår diskusjonsgruppe på Facebook. For de som ønsker å høre på podcasten gjennom en god og brukervennlig app, anbefaler vi Patreon. Vi gikk for det billigste alternativet som var mulig å velge, så det koster bare 8 kroner i måneden. De som støtter oss gjennom Patreon, vil også få tilgang til podcasten dagen før de andre.

I episode nummer 12 snakker vi blant annet om Karim Benzemas fantastiske opptreden mot Espanyol, i tillegg til hvordan laget ser ut til å ha gått "fra null til gull".

Vi håper du vil sjekke ut podcasten, og vi føler oss ganske sikre på at du vil like den (så lenge du er Real Madrid-fan, selvsagt!)

Pmn6