Extra large solari f r kamp girona
PK FØR KAMP: Real Madrid sin hovedtrener var fornøyd med å ha mange spillere tilgjengelig før returoppgjøret mot Girona.

Solari før kamp: Girona (B)

Solari var særdeles fornøyd med å ha "samtlige" spillere tilgjengelig.

Det er tett mellom kampene for storlagene rundt omkring i Europa nå, og de er inget unntak for Real Madrid. Med spill i LaLiga Santander, Copa del Rey, og Champions League så kommer kampene på løpende bånd. Til tross for en meget svak start på sesongen så har Los Blancos virkelig funnet formen nå, og har scoret mange mål, samt spilt god fotball den siste tiden. Søndag kveld ble det seier mot Espanyol i Katalonia, og torsdag venter et nytt oppgjør i nord-Spania da returkampen mot Girona i Copa del Rey står for tur. Santiago Solari har som vanlig snakket med pressen i forkant av oppgjøret, og sa følgende: 

Vi lever i alle tre turneringer, og vi kommer til å kjempe helt til siste øyeblikk i alle sammen med høy intensitet. Spillerne gir alt ute på gressmatta, og er forpliktet til prosjektet til laget. 
Jeg forventer en vanskelig kamp mot Girona, fordi det er ingen lette kamper hverken i cupen eller ligaen, hvert eneste lag ønsker å kvalifisere seg til neste fase. Vi kommer til å nedlegge en seriøs innsats slik vi gjorde i det første oppgjøret, og forsøke å få det ønskede resultatet, og sikre avansement. 

Spillere tilbake fra skade

Avgjørelsene er skreddersydd til hver enkelt kamp, ettersom hver eneste kamp har sin egen karakteristikk. De flotte nyhetene, med unntak av Vallejo som er tilbake i trening på gress, er at samtlige spillere nå er tilgjengelige, og dette skaper konkurranse innad i laget hvilket er sunt for samtlige spillere. 

Vinícius Júnior

Vi er fornøyde med utviklingen til Vinícius med tanke på at han ankom klubben for kort tid siden. Vi har en fantastisk tropp, og samtlige jobber hardt, hvilket gjør oss mer konkurransedyktige, og vi velger laget basert på kamp og omstendigheter. 

Sergio Ramos

Sergio har det bra, det var litt skummelt ettersom det var en veldig hard takling bakfra, men han har trent bra. 

Hvem har du lyst til å se fra start i morgen? 

Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07