Extra large ferdig
SEIERSREKKE: Los Blancos har vunnet fire kamper på rad og har sikret seg avansement i Copa del Rey - semi-finale står for tur.

Spillerkommentarer: Girona (B)

Keylor Navas og Dani Ceballos møtte pressen etter 1-3 seieren mot Girona torsdag kveld.

Girona 1-3 Real Madrid (3-7)
Estado Montilivi, Girona
Copa del Rey, kvartfinale (2/2)
Torsdag 31.januar, kl:21.30

Les også: Girona 1-3 Real Madrid

Keylor Navas

Vi er godt fornøyde, takk gud for at vi er videre til semi-finalen, vi har ikke kommet så langt på et par år. Nå skal vi nyte det en liten stund før vi fortsetter jobbe hardt. Vi spilte mot en topp motstander i dag. Jeg er alltid meget fornøyd når jeg får spilletid, man nyter hvert sekund – spesielt når man vinner, vi er alle fornøyde. 

Reporter: Spilletiden din

Jeg går ikke ut på banen med et fokus på å vise meg frem eller skille meg ut. Min situasjon har endret seg en del de siste månedene. Det er ikke lett å kun spille en et par ganger hver andre måned, man må være mentalt sterk. Jeg gjør det for folkene som tror på meg, min familie, mine barn – de motiverer meg virkelig. 

Reporter: Benzema sin form

Han er massivt viktig for oss, vi har alltid stått opp for han når kritikken har vært der – fordi vi vet hva slags fotball han er i stand til å spille. Vi vet hva han bidrar med til laget og vi er veldig fornøyd med måten han spiller på. 

Reporter: El Clásico

Vi er avslappet, hvis vi vil vinne cupen må vi slå uansett hvilket lag vi trekker. Vi må trekningen alvorlig og være sultne for seier. 

Dani Ceballos

Vi visste I forkant av kampen hvor viktig den var, vi gikk ut på banen veldig fokuserte og takket være 2-0 ledelsen ved pause, var kampen i våre hender. Vi er fornøyde med å gå videre i turneringen og til semi-finalen, Barcelona er et sterkt lagt, men Valencia og Betis er der også for en grunn. Uansett motstander kommer til å bli en tøff kamp. Akkurat nå håper jeg på en Madrid-Betis finale i Villamarin – og selvfølgelig håper jeg på seier. Treneren vet hvor viktig det er med fokus. Hvis vi alle sammen trekker i samme retning kommer kampene lettere. Vi må fortsette i samme trend som nå. 

Reporter: Benzema sin form 

Karim er inne i en svært god periode, vi må ta utnytte av dette. 
Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07