Extra large ferdig
TOPPSCORER: Cristo Gonzalez har vært i god form for Castilla denne sesongen

Før Castilla-kamp: Unionistas de Salamanca (B)

Real Madrid Castilla kommer fra en 1-0 seier over Unión Adarve etter scoring av Cristo Gonzalez.

Unionistas de Salamanca vs Real Madrid Castilla
Helmántico Stadium
Gruppe 1 – Matchday 23 av 38
Søndag 03.02.2019 kl. 16:30

Den spanske spissen var nok en gang avgjørende da Castilla vant sin forrige seriekamp. Cristo tok utnytte av en god pasning fra lagkameraten Seoane og satte ballen i motstanderens nett. Med dette målet har Cristo 10 mål denne sesongen, etterfulgt av Fidalgo (4), Feuillassier (3), og De Frutos (3). Han fant seg selv på scoringslisten for første gang denne sesongen mot Unionistas De Salamanca. Spissen er kun ett mål fra å passere sin egen rekord fra forrige sesong hvor han sto med 10 mål etter endt sesong. Han har også et mål i Copa del Rey mot Melilla.

Unionistas De Salamanca CF

Laget som er satt til å stå på motsatt banehalvdel søndag ettermiddag kommer fra et 3-2 tap mot Atlético Madrid B, dette rett etter at de slo Las Palmas Atlético 3-0 på hjemmebane. Unionistas toppscorer er 22 år gamle Unai Hernandez. Den spanske angrepsspilleren står med fire nettkjenninger så langt denne sesongen og spiller sin aller første sesong i Segunda B.

Lagoppstillinger

Ut i fra det mannskapet Diaz har å velge mellom, er det mest sannsynlig at vi får se en relativt lik lagoppstilling som mot Unión Adarve. Real Madrid XI: Belman, Dani Fernández, Fran García, Manu Hernando, Alex, Jaume, De Frutos, Fidalgo, Cristo, Seoane, Alberto.

For Unionistas De Salamanca tror vi følgende lagoppstilling er planen for Roberto Aguirre.
Unionistas De Salamanca XI: Molina, Gongora, Quintana, Juanmi, Robles, Alvarez, Llano, Ribelles, Hernandez, De la Nava, Manjon.

Tidligere innbyrdes oppgjør

Sist gang disse to lagene møttes endte det med  3-0 seier til Real Madrid Castilla. Allerede etter 6´ minutter spilt  scoret vår egen Cristo Gonzales. Kampen ble spilt på de hvitkleddes hjemmebane Estadio Alfredo Di Stefano, og  etter 34 minutter spilt kunne fansen igjen juble, det var spanjolen Cristo som igjen noterte seg for scoring. Noen minutter senere var det nåværende A-lagsspiller Vinicius Jr. som hamret inn 3-0-målet for Real Madrid C, det endte 3-0 og Unionistas dro hjem uten poeng og mange gule kort i det som var et frustrende møte med et Real Madrid Castilla i storform.