Extra large 0 1
I FORM: Santiago Solari er fornøyd med de siste kampene, og håper på å spille en god kamp mot Alaves også.

Solari før kamp: Alavés (H)

Santiago Solari har snakket med pressen i forkant av hjemmekampen mot Alavés.

Kampen

Jeg forventer at det kommer til å bli en kamp der motstanderen kommer til å gjøre det tøft for oss. De er et disiplinert, veldig solid og konkurransedyktig lag som nyter en flott sesong. De ligger på 5. plass og har vært enda høyere oppe på tabellen. Det er en veldig viktig kamp for oss, og vi må tilnærme oss med den største konsentrasjonen.
Fotball handler alltid om her og nå, det er en fornuftig setning som vi bruker i våre liv. Du må ta ting ett steg om gangen. Profesjonelle spillere er opplært til å legge fokus på hvor det er i bruk. De kan ikke leve ut sitt yrke som media og fans gjør. Vår energi, konsentrasjon og fokus må være på Alavés-kampen, som vil være veldig krevende, og vi må utføre som vi gjorde mot Espanyol.

Nøkkelmåneden februar

Mars, april, februar, januar, desember, november, oktober ... Alle kampene er viktige hvis du vil forbli i konkurranser, både de som vi skal spille og de som vi allerede har spilt. Dette laget er godt vant til dette sesongstadiet. Målet er å klare å konkurrere på alle fronter. Prestasjonen er å være konsentrert når kampene kommer. Vi vant Club World Cup og er involvert i ytterligere tre konkurranser. Vi er i god form, med god energi og har en full tropp tilgjengelig, og [Jesús] Vallejo er på randen av å returnere. Vi går inn mot kampen med en helt avslappet atmosfære. 

Krevende program

Vi ser på det langsiktige, mellomstore og kortsiktige og hva som har skjedd i fortiden for å lære av våre feil og identifisere våre styrker. Men det handler om å ta ting ett skritt om gangen, og vi må fokusere vår energi der det er mest bruk. Morgendagens kamp er veldig viktig mot et lag som ikke vil gjøre det enkelt for oss. Vi må nærme oss kampen som vi gjorde i kampene mot Sevilla og Espanyol.

Vinicius posisjon

Talentfulle spillere kan spille i enhver posisjon. Han er en angripende spiller og kan spille hvor som helst foran, akkurat som Marco Asensio, Gareth [Bale] og Karim [Benzema]. Talentfulle spillere kan operere hvor som helst på banen.
På dette tidspunktet av sesongen er vi glade for å være involvert i tre konkurranser, og vi er opptatt av å gi alt på alle tre fronter. Vi vil gå så langt vi kan i alle sammen, la oss håpe det betyr å nå finalen. Det er den stemningen jeg får fra spillerne i hver treningsøkt og kamp. De er de som fortjener anerkjennelsen. 

Skinte Benzema i mindre grad når Cristiano Ronaldo var i klubben?

Det er en måte å se på det. Jeg tror at Benzema alltid har skint. De spillerne som forbedrer dem rundt seg har noe spesielt med seg, og det gjør nettopp han. Alle spillere, om er det på grunn av deres talent, innsats, engasjement eller fordi de øker lagets intensitetsnivåer, er spillere som virkelig skinner. Vi har mange slike spillere. Folk snakker ikke mye om dem, men de gjør en god jobb og gjør laget mer konkurransedyktig. Benzema er en slik spiller og han har alltid skinnet. Han er i god form, scorer mål og vi er glade for han.

Gareth Bale

Alles øyne er alltid rettet på ham og venter på å se hva han gjør, og han er i fokus av alles oppmerksomhet. Jeg ser han er virkelig på og han ser skarp ut. Vi vil at han skal prestere som han kan gjøre, som han gjorde i Club World Cup, hvor han spilte en instrumental rolle. Han er veldig viktig for oss, og han er fokusert.

Endringer siden sist Clásico

Vi er i veldig god form, de trener veldig bra og gleder oss til vår neste kamp. Det er ned til deres innsats. De er en forent gruppe, de er en familie, og jeg tror de er i fantastisk form.

Betydningen av spillerne

Hver og en av spillerne er viktige, og alle vil være det. De eneste som aldri blir for gammel, aldri blir skadet, aldri dør og aldri går tilbake er fansen. De er de eneste som alltid er med i startelleveren. Resten av oss er bare her for en periode og vil gjøre alt for å vinne neste kamp.

Hva synes du om det Solari sa?

Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07